Akatemia, KP:n ja Vaasan piirin kolmonen

KPV Akatemia - PeFF  1 - 1

Ykspihlajan urheilukenttä, Kokkola

Tehottomuus maksoi pisteitä

Tehottomuus maksoi Akatemialle kaksi pistettä perjantain kamppailussa PeFF:a vastaan. Akatemia hallitsi peliä ja varsinkin ensimmäisellä jaksolla olisi pitänyt syntyä useampi maali kuin Tobias Wentinin komealla nostolla syntynyt osuma. PeFF pysyi sitkeästi maalin tuntumassa ja lopulta kuittasi pelin tasoihin kolme minuuttia ennen loppua.

Vielä tuo 1-1 tasoitusmaalin jälkeenkin akatemialla oli hyvä paikka napata voitto, mutta Matias Kentalan läpiajo tyrehtyi puolustajan liukuun. Tuossa vaiheessa Masa oli jo ohittanut maalivahdinkin.

Yksi maali olisi kuitenkin pitänyt riittää voittoon. Sen verran voi myös keskikentän pelaajat katsoa peiliin. PeFF jätti usein 3-5 miestä kärkkymään palloja hyökkäysasemiin. Kun Akatemia ylihyökkäsi, pääsi PeFF akatemian pallonmenetyksen jälkeen vaarallisiin vastaiskuihin. Tasoitusmaali olisi voinut syntyä jo aikaisemminkin.

Seuraavaksi on vuorossa paikallispeli KPS:a vastaan.

Aleksi "Eikka" Seppälä harhautteli oikealla laidalla, mutta syötöille ei löytynyt jatkajia

Oskar Ylimäki pääsi puskemaan pari kertaa paraatipaikalta. Pallot eivät kuitenkaan löytäneet tietä verkkoon.