Akatemia, KP:n ja Vaasan piirin kolmonen

VPV - KPV Akatemia   5 - 3

Isolahti

Akatemialle liikaa virheitä

Akatemia teki keskiviikkona tutustumisreissun Vaasaan. Toivottavasti reissu oli myös oppimisreissu seuraavia pelejä varten. Sen verran paljon maaleja maksaneita virheitä joukkue otti kontolleen, että pakko tuosta on oppi mukaan ottaa. VPV vei pisteet 5-3 tuloksella.

Jonain toisena päivänä tulos olisi voinut olla Akatemialle jopa voitoksi, mutta nyt pisteet piti isäntäjoukkue ja maalipaikkojen hyödyntämisprosentin mukaan aivan ansaitusti.

Akatemia teki ottelun avausmaalin Miko Tornikosken laukauksella alanurkkaan. Sen jälkeen juhli VPV siirtyen 3-1 johtoon ennen kuin Mikko Laitala kavensi ennen taukoa.

Toisen jakson alkajaisiksi Akatemia loi hyvän paineen VPV:n päätyyn ja kerran pallo kaivettiin maalistakin. Tobias Wentin antoi lähes päätyviivalta kovan syötön etutolpalle ja Valtteri Palosaari ohjasi pallon yläpeltiin. Avustava kuitenkin nosti lippunsa ylös eikä tasoitusta nähty. VPV sen sijaan osui päästyään ensimmäisen kerran toisen jakson aikana Akatemian rangaistusalueelle. Tuloksena kampitus ja tuloksekas rankkari, 4-2. Vielä yksi virhe ja peli oli 5-2. Wentinin hieno laukaus oli lopussa vain kosmetiikkaa, mutta Tobiakselle kuitenkin ensimmäinen sarjamaali kolmeen vuoteen.

Viikon päästä yritetään uudestaan, kun PeFF tulee Ykspihlajaan. Nyt päästään jo luonnonnurmelle. Se onkin tervetullut muutos Vaasan reissun jälkeen. Isolahdessa pelattiin koulun 60x90 kokoisella tekonurmella, joka oli alustana kova ja kuin 10 v vanha kipparin alusta.