Vakuuttava voitto ja hattutemppu, KPV-Klubi04 6-0

Otteluraportti KPV-Klubi 04, 6.10.2018

Tennislukemat keskuskentällä

KPV:n avaus:

Marttinen - Zhychykov, Koskimaa, Chantzopoulos, Huuhka - Josimov, Byskata - Hinestroza, Poutiainen, Marin - Multanen

KPV varmisti paikkansa kahden parhaan joukossa tämän kauden Ykkösessä, kun kauden kolmanneksi viimeisellä kierroksella Vihreä kaatoi Keskuskentällä Klubi04:n selvin 6-0 lukemin.

Isännät iskivät heti ottelun alusta vahvasti painetta Klubin päätyyn. Painostus tuotti kuitenkin tulosta vasta 26.minuutilla, kun ottelussa huikean hattutempun viimeistellyt toppari Haris Chantzopoulos pääsi iskemään ottelun avausmaalin Vihreän viidennen kulmapotkun jälkeen.

Avausmaalin jälkeen vierailija Klubi04 pääsi paremmin peliin mukaan ja loi varsinkin ensimmäisen jakson lopulla painetta Pallo-Veikkojen alueelle. Kertaalleen isäntien Teppo Marttinen sai torjua kunnolla, mutta muutoin painostus jäi seitsemään tuloksettomaan kulmapotkuun.

Toisella jaksolla KPV lisäsi kierroksia koneeseen ja kauniissa syysiltapäivässä nähtiin todellinen maali-iloittelu.

Kolmisen minuuttia jakson alusta Cesar Hinestroza ajoi väkevästi vierailijan boksin rajoille ja ampui tulisesti kohti takakulmaa. Pallo osui pystypuuhun, mistä se kimposi Klubiveskari Rasmus Leislahden selän kautta verkon perukoille.

Toisen maalin jälkeen usko tuntui raitapaitaisen vierailijan tekemisestä loppuvan, sen verran vahvasti Vihreä sai pelin otteen itselleen.

Tasan tunnin pelin jälkeen nuoren helsinkiläisporukan selkäranka katkesi lopullisesti, kun Ville Koskimaa jatkoi hyvin Patrick Byskatan pitkän kulmapotkun luukulle ja Haris puski illan toisen osumansa takakulmaan.

Ja vain kolme minuuttia edellisestä ja Byskata lisäsi löylyä erikoisella vaparilla. Lähes puolen kentän tuntumasta annettu sivuvapari löysi tiensä pompun kautta suoraan Klubimaalin takayläkulmaan. Näin otteluun jo kolmas erikoistilannemaali ja samalla Patulle kauden avausosuma.

Kun ottelua oli jäljellä vartin verran, iski Vihreä viimeiset naulat arkkuun viiden minuutin sisään.

73.minuutilla Byskata ampui ovelan vapaapotkun maalikehikkoon, ja seuranneesta tilanteesta Patu keskitti maalille ja Haris maalasi jälleen jo viiteen nollaan, tehden samalla topparille harvinaisen hattutempun.

Loppulukemat 6-0 laukoi kauden viidennellä osumallaan Milos Josimov. Upea vapari juuri 16 alueen ulkopuolelta kilahti takatolpan kautta verkkoon.

Hyvä esitys ja kolme pistettä, se oli ennakkoon KPV:n tavoite ja siinä joukkue onnistui täydellisesti. Jälleen Vihreä pystyi parantamaan, vaikka rosterista puuttui taas useita pelimiehiä.

-”Ennakkoon haastava peli. Alla kova voitto Oulusta ja jälleen edessä kokoonpano muutoksia. Joukkue reagoi tilanteeseen juuri oikein,” kiitteli KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen suojattejaan.

-”Nöyrää joukkueelle pelaamista ja sitoutunutta tekemistä koko rintamalla. Näin sen pitääkin toimia, silloin meitä on vaikea horjuttaa”, Korhonen päättää

Väkevä esitys kaikin puolin Vihreältä ja samalla siis varmistui Pallo-Veikkojen paikka kahden parhaan joukossa. Se kumpi, KPV vai HIFK, nousee suoraan Veikkauliigaan ja kumpi hakee nousua nousukarsinnan kautta on panoksena seuraavalla kierroksella, kun kaksikko kohtaa Helsingissä 20.10. klo 14.00. Kaksi kierrosta on enää Ykkösestä pelaamatta, joten tuo ottelu on molemmille huipputärkeä. Vihreän kannattajia on suuntaamassa sankoin joukoin paikalle, joten tunnelmaa matsissa varmasti riittää!

6 - 0

Klubi 04
(1-0)
26'MaaliChantzopoulos Haris
60'MaaliChantzopoulos Haris
63'MaaliByskata Patrick
73'MaaliChantzopoulos Haris
78'MaaliJosimov Milos