Täydet pisteet Tehtikseltä, FC Haka-KPV 1-2

Otteluraportti FC Haka-KPV, 20.9.2018

Kova vierasvoitto Valkeakoskelta

KPV:n avaus:

Marttinen - Josimov, Koskimaa, Chantzopoulos, Huuhka - Byskata, Heiermann - Chaab, Mannström, Marin - Multanen

KPV ei ole viimevuosina Tehtaankentällä montaa kertaa juhlinut, mutta tällä kertaa Pallo-Veikot pelasi kypsästi ja piti ottelun hanskassaan koko 90 minuuttisen ajan. Vihreän maaleista vastasivat Milos Josimov ja Kalle Multanen.

Ottelun alku oli tempoltaan varsin rauhallinen; kumpikin joukkue pelasi tärkeässä ottelussa tarkasti eikä kumpikaan päässyt kovinkaan vaarallisille maalipaikoille.

Maalihanat ottelussa aukaisi KPV:n Milos Josimov, joka ampui tulisen vapaapotkun reilusta 20 metristä tarkasti Hakan maalin kulmaan. Pelikellossa oli tuolloin 37 minuuttia, ja Vihreä piti johtoasemansa taukoon saakka.

Lisää oli luvassa heti toisen jakson alkuun, kun Kalle Multanen puski kauden kahdeksannen osumansa Pavel Marinin oivallisesta esityöstä, ja vei vierailijan 0-2 johtoon.

Pallo-Veikkojen maalilla Teppo Marttinen torjui loistavasti Hakapelaajan laukauksen takakulmasta tunnin kohdilla. Mutta 64. minuutilla isäntien Gerald Ben pääsi helpohkosti puskemaan kavennuksen Jami Kyöstilän tarkasta keskityksestä.

Vaikka Haka sai ottelun loppuhetkillä pari mylläkkää aikaiseksi KPV:n maalinedustalle, nappasi Vihreä kovat vieraspinnat mukaansa maalein 1-2. Ja samalla KPV kasvatti sarjajohtonsa neljään pisteeseen ennen tulevaa sunnuntaita, kun Vihreän pahimmat kilpakumppanit HIFK ja EIF iskevät yhteen keskinäisessä kohtaamisessaan Tammisaaressa.

Vihreän valmennus piti vierasvoittoa Valkeakoskelta kauden kovimpana voittona.

-”Saimme toivotunlaisen alun ottelulle; estimme Hakan alkurynnistyksen palloa kontrolloimalla ja määräämällä tempoa”, pohjusti voiton avaimia Vihreän valmentaja Jarmo Korhonen.

-”Teimme sopivasti komeat maalit jaksojen loppuun ja alkuun, ja tietenkin vielä Hakan kavennuksen jälkeen perushärdelli loppuun omaan päähän”, Korhonen jatkoi pelitapahtumista.

Täydet pisteet luonnollisesti miellyttivät Vihreän leirissä.

-”Kova voitto, ehkä kauden kovin, ja jatkoa hyvälle EIF pelille. Nyt vedetään hieman happea ja hoidetaan kolhuja kovan viikon päätteeksi. Sitten aletaan keskittymään seuraavaan viikkoon ja maanantain treeniin”, ”Jamo” päättää.

Mieluisa uutinen ottelussa oli myös Patrick Poutiaisen paluu tositoimiin pitkän loukkaantumisen jäljiltä.

-”Hienoa, että ”Pou” pääsi pitkän toipumisjakson jälkeen ottamaan jo hieman pelituntumaa. Sekä mies itse, että joukkueen fysio-osasto Brobergin Rassen johdolla ovat tehneet loistavaa työtä kuntoutuksen suhteen”, Korhonen kiittelee vielä keskikenttämiehen paluuta.

Seuraava matsi Pallo-Veikoilla on edessään reilun viikon kuluttua lauantaina, kun Vihreä matkustaa Ouluun AC Oulun vieraaksi.

FC Haka

1 - 2

(0-1)
38'MaaliJosimov Milos
49'MaaliMultanen Kalle