Esittely
Ottelutilastot
KPV Edustus - FC Haka
2018 - Edustus - Ykkönen
Klo 17:00 Keskusurheilukenttä, Kokkola
21
Hei

Pari kotipeliä putkeen, KPV-FC Haka la 21.7.2018 klo 17.00


Otteluennakko KPV-FC Haka, 21.7.2018

Koskilaiset vieraaksi Keskuskentälle

KPV pelaa kaksi kotiottelua peräkkäin, ensi viikon lauantaina vierailulle saapuu AC Oulu ja nyt lauantaina FC Haka.

Tulevan lauantain kaksikko on kohdannut tällä kaudella kertaalleen, tuolloin Haka piti pisteet Valkeakoskella maalein 3-1. Vihreästä ottelussa maalasi Kalle Multanen, jolta löytyy pitkä historia koskilaisten riveistä.

Vierasjoukkue Haka on pelannut kolme viimeistä ottelua ilman tappiota ja edelliskierroksella valkopaidat kaatoivat kotikentällään AC Kajaanin 3-1. Voitto nosti Hakan aivan KPV:n kantaan sarjaneloseksi, joten panosta on mukavasti tarjolla jälleen.

Haka vahvisti rivejään kokeneella Pekka Lagerblomilla aivan ottelun alla, ja keskikenttämies on pelikelpoinen jo lauantaina Kokkolassa.

Vieraiden kokoonpanosta puuttuvat pelikieltoa kärsivä Henri Malundama sekä edellisessä ottelussa loukkaantuneet Samuel Chidi ja Jonni Thusberg.

Vihreä pääsee pitkäaikaispotilaita lukuunottatta täydellä miehistöllä matsiin. Treeniviikko on sujunut hyvin ja joukkue on sisuuntunut kitkerästä tappiosta Tammisaaressa.

Haka on ollut lähihistoriassa paha vastustaja Pallo-Veikoille, viime kaudella Haka oli ainut joukkue jota Vihreä ei onnistunut Ykkösessä kaatamaan.

Nyt KPV on päättänyt niputtaa tuon tilaston historiaan, ja tavoitteena on vain ja ainoastaan voitto kotikentällä.

-"Joukkue on nälkäinen. Kaikkia jäi kaivelemaan edellisen pelin tulos Tammisaaressa”, taustoittaa Vihreän valmennuksesta Jarmo Korhonen.

-”Pelasimme siellä monipuolisesti hyökäten, luoden useamman laadukkaan maalipaikan. Haluamme jatkaa samalla rytmillä ja päästä takaisin pisteiden makuun”, jatkaa Korhonen.

-”Kotikenttä on ollut meille vahva linnake. Siitä pidämne kiinni kynsin hampain”, Jamo päättää.

KPV-FC Haka lauantaina klo 17.00. Ottelu on samalla Ykkösen Punainen Kortti Rasismille -ottelu.

Haka kaatui hyvällä esityksellä, KPV-FC Haka 1-0


Otteluraportti KPV-FC Haka, 21.7.2018


KPV:n avauskokoonpano:

Marttinen - Josimov, Koskimaa, Chantzopoulos, Huuhka - Byskata, Ågren(68' Heiermann) - Yaroshenko(90' Myntti), Mannström, Hinestroza(85' Nissinen) - Multanen


KPV esitti kauden parasta pallollista peliään, ja olisi voinut voittaa ottelun isommallakin marginaalilla, kun KPV ja FC Haka kohtasivat Keskuskentällä ukkosmyräkän säestämänä.

Ottelun ainoaksi maaliksi jäi Konstantin Yaroshenkon 18 minuutin kohdalla rangaistuspilkulta ampuma osuma. Pallo vietiin pilkulle, kun Milos Josimov ja Sebastian Mannström syöttelivät pallon boksiin vasemmalta ja Hakan toppari David Abidor liukui Josimovin keskityksen eteen. Abidor esti liukuessaan kädellään syötön keskustaan ja pallo täysin oikeutetusti pilkulle. Yaroshenko katsoi rauhassa Hakaveskari Aati Marttisen liikkeet ja ampui pallon varmasti vasempaan kulmaan.


Vihreä pystyi nostamaan pallollisen pelin tasoa rutkasti, varsinkin kolmikko Yaroshenko, Mannström, Patrick Byskata liikutti pelivälinettä ajoittain erinomaisesti. Maalipaikoille asti Pallo-Veikoista pääsivät vuorollaan Mannström, Yaroshenko, Ville Koskimaa sekä Kalle Multanen, mutta enempää maaleja Vihreä ei onnistunut tälle kertaa värkkäämään. Lähimpänä 2-0 osumaa oli toppari Koskimaa, jonka puskun Hakan puolustaja Jami Kyöstilä pelasti maaliviivalta. Hakasta lähimpänä maalintekoa oli Joona Tapani, jonka terävän laukauksen KPV:n Teppo Marttinen torjui kulmaksi.

Vihreän parhaimmistoa olivat Sebastian Mannström, Konstatin Yaroshenko sekä vahvasti laitapakin tontilla esiintynyt Ville Huuhka. Hakasta erottuivat paljon töitä tehnyt hyökkääjä Antto Hilska, laitapelaaja Jami Kyöstilä sekä koskilaisten riveissä debytoinut Pekka Lagerblom.


KPV:n valmennuksessa oltiin syystäkin tyytyväisiä Vihreän ilmeeseen.

-"Hakaa vastaan pelit ovat olleet aina tiukkoja ja tasaisia. Meidän uusilta kavereilta hyvä toinen ottelu, he ovat päässeet hyvin joukkueeseen sisään", pohti KPV:n valmennuksesta Jarmo Korhonen.

-"Syöttöpelimme on parantunut ja löysimme tänään hyvin välejä ja tiloja. Toivottavasti pystymme tätä vieläkin parantamaan jatkossa", Korhonen päättää.

Seuraavan kerran KPV pelaa jo tulevana lauantaina kotikentällä, kun La 28.7. klo 17.00 pelataan Keskuskentällä KPV-AC Oulu!Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Edustus 1 - 0
(1 - 0)
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat