Esittely
Ottelutilastot
KPV Edustus - AC Oulu
2018 - Edustus - Ykkönen
Klo 17:00 Keskusurheilukenttä, Kokkola
2
Kes

Vihreä vauhtiin Keskuskentällä, KPV-AC Oulu la 2.6. klo 17.00


Otteluennakko KPV-AC Oulu, 2.6.2018

Keskuskentän avaus

KPV pääsee vihdoin omalla kotikentälleen, kun lauantaina Keskuskentälle saapuu vieraaksi AC Oulu.

Vihreällä on sarjan viidestä avauspelistä plakkarissa 8 pistettä ja sarjataulukossa se oikeuttaa näin kauden alussa kolmanteen paikkaan, kaksi pistettä piikkipaikkaa perässä. Voittoja on kaksi, kuten myös tasapelejä, tappiota on kertynyt yksi.

Viime otteluissaan Pallo-Veikkojen kone on yskinyt eikä peli ole silmää hivellyt. Tähän on luvassa muutosta kotinurmella, siihen viittaa kaikki merkit joukkueesta ja harjoituskentältä.

Kokoonpanopuolella sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Joonas Myllymäki ja Brayan Bermudez. Milos Josimov sen sijaan on jo harjoitellut joukkueen mukana ja miehen pelaaminen ratkeaa ottelupäivänä.

Vierasjoukkue AC Oulu on aloittanut kautensa ailahtelevasti. Saldona kaksi voittoa ja kolme tappiota. ACO mm. onnistui kaatamaan HIFK:n kotikentällään, mutta joutui vieraissa taipumaan Klubi04:lle edellisellä kierroksella.

Mielenkiintoisia nimiä oululaisten riveistä löytyy niin kentältä kuin penkin päästäkin. Laivastonsinisten päävalmentajana on tällä kaudella kokkolalaisellekin jalkapalloyleisölle tuttu Mika Lähderinne, Diego” taannoin pelasi Vihreissä ja toimi joukkueen kapteeninakin.

Kenttäpelaajista huomio kannattaa kiinnittää kokeneeseen toppari Markus Heikkiseen, keskikentän David Ramadingayeen sekä hyökkäyskolmikkoon Topi Järvi-Toni Tahvanainen-Alvarado Morin. Heistä Morin tosin saattaa olla vielä loukkaantumisen takia sivussa.

Vihreän leirissä sävelet otteiden terävöittämiseen ovat selvät.

-"Yksinkertaisesti emme ole pelanneet riittävän hyvin viimeisimmissä peleissämme. Olemme hapuilleet ennenkaikkea kenttätasapainon kanssa, joka on näkynyt suoraan syöttö- ja hyökkäyspelin laadussa. Emme ole saaneet tarpeeksi voimaa ja aloitteellisuutta ylöspäin. Tähän haemme lauantaina korjausliikkeitä", analysoi KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen.

-”Ja on todella hienoa päästä avaamaan kausi kotistadionilla. Keli näyttäisi suosivan ja vastassa yksi sarjan huippujoukkueista. Tulee vauhdikas ottelu", Jamo jatkaa.

KPV-AC Oulu siis Kokkola. keskuskentällä la 2.6. klo 17.00!

Kotivoitto ja kolme pistettä, KPV-AC Oulu 1-0


Otteluraportti KPV-AC Oulu, 2.6.2018

Voitto Keskuskentän avauksesta

KPV:n avaus 4-1-4-1:

Marttinen - Hinestroza, Myntti, Koskimaa, Rauhala - Byskata - Nissinen, Yaroshenko, Poutiainen, Chaab - Multanen

Ottelun ensimmäinen puoli tuntia vierasjoukkue oli hieman niskan päällä, mutta jakson vanhetessa peli tasaantui. Vihreän paras jakso osui avausjakson loppuun.

Juuri ennen taukoa KPV pääsi iskemään kunnon ”pukukoppimaalin”, kun vasemmalta annettu sivuvapari pomppi oululaismaalin edustalla ja terävimpänä irtopallossa oli ensimmäistä kertaa avauksessa ollut Reza Chaab. Iranilainen iski lähietäisyydeltä avausmaalin Vihreissä ja isännät pääsivät tauolle 1-0 johtoasemassa, taukovihellyksen kuuluessa heti maalin jälkeen.

Muita huippupaikkoja Pallo-Veikoilla ei juuri avausjaksolla ollut, oululaisten parhaat paikat aukesivat erikoistilanteista Alvarado Morinille sekä Markus Heikkiselle.

Toisella jaksolla vajaa tuhatpäinen kotiyleisö näki astetta agressiivisempaa peliä, mutta edelleen maalipaikat olivat kortilla.

Muutama hässäkkätilanne nähtiin molemmissa bokseissa, mutta maaliin asti palloa ei toisella jaksolla saatu.

Maalivahdit molemmissa päissä hoitelivat KPV:n parhaimmistoon kuuluneen Patrick Poutiaisen ja ACO:n Morinin tuliset laukaukset, lähimpänä maalia oli Henri Myntin omassa päädyssä katkoma pääpallo, joka kimposi maalikehikkoon.

Vierasjoukkueen pirteimpiä olivat hyökkäyspään Jere Aallikko sekä Konsta Belov, Vihreästä erottuivat Poutiainen, Myntti sekä hyvin loukkaantuneen Timo Rauhalan tilalle tullut Ville Huuhka.

-”Äärettömän tärkeä voitto, varsinkin lähtökohtiin nähden. Alkulämmittelyssä Josimov joutui jäämään sivuun, ei haluttu riskeerata mitään, kuten ei myöskään Rauhalan kohdalla”, niputti Vihreän valmennuksesta Jarmo Korhonen.

-”Tänään näkyi että nyt haluttiin voittaa peli ja oltiin valmiita syömään pallo ja heittäydyttiin eteen. Se on jatkon kannalta äärettömän tärkeää, sitä meiltä on vähän puuttunut”, Jamo jatkaa.

-”Voitto vaatii mielettömän työmäärän aina, ja nyt näytti että oltiin valmiina tekemään kaikkemme, että kolme pistettä lähtee”, Korhonen päättää.

Näin siis Vihreälle kotivoitto ja kolme pistettä, oululaisten vaikeudet vieraskentillä jatkuvat. Sarjataulukossa joukkueet löytyvät kierroksen jälkeen eri päistä; KPV on toisena ja AC Oulu majailee yhdeksäntenä.

KPV jatkaa pelejä kotiottelulla Keskuskentällä jo ensi viikon lauantaina 9.6. klo 17.00. Silloin vieraaksi saapuu Klubi 04 Helsingistä.

foto/Teijo PirttimäkiEi liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Edustus 1 - 0
(1 - 0)
Lisää uutisia
Kokkolan Pallo-Veikot
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat