B-tytöille maukas SM-sarjan avausvoitto
Julkaistu: 04.07.2021 00.00

KPV:n hyvät otteet SM-sarjassa saivat jatkoa ja nyt se myös tuotti tulosta ja maukkaat kolme pistettä jäivät Kokkolaan VIFK:ta vastaan. Ottelu päättyi KPV:n 5-2 voittoon helteisessä säässä. ONS tasapelin jälkeen tämä voitto maistui ja samalla se oli ensimmäinen SM-sarjan voitto joukkueelle.

Ottelu alkoi KPV:n hallinnalla ja Frida Lindholm veikin kotijoukkueen johtoon pelin kymmenennellä minuutilla. Paikkoja oli ennen juomataukoa useampaankin maaliin, mutta pallo ei löytänyt tietään verkon perukoille. Juomatauon jälkeen VIFK pääsi peliin paremmin mukaan ja tasoitti ottelun 37 minuutilla.

Toisella jaksolla KPV pyöritti peliä näyttävästi ja hyökkäyksiä vyöryi VIFK:n maalille tiuhaan tahtiin. Riina Sorvisto laukoi KPV:n uudelleen johtoon 60 minuutilla. Tämän jälkeen maaleja tehtailivat vielä Frida Lindholm toistamiseen, Olivia Ohtamaa kulmapotkusta sekä Piita Kytölaakso rangaistuspotkusta. Aivan ottelun loppuhetkillä VIFK vielä kavensi ja ottelu päättyi siis 5-2 kotivoittoon.

Koko joukkue ansaitsee isot kiitokset hienosta pelistä. Yhdessä joukkueena hyökättiin ja puolustettiin ja tämä tuotti hyvää tulosta. Useampaankin maaliin oli paikkoja, mutta viisi maalia on erinomainen suoritus. Nyt SM-sarja jää tauolle ja joukkuekin huilaa reilun viikon verran. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kun tauko on ohitse.