B-tytöt, T18 SM

HJK - KPV KPV   5 - 0

Töölö PK Sahara TN

KPV avasi B-tyttöjen SM-sarjan tappiolla HJK:n vieraana

Tätä oli odotettu. Käynti isolla kirkolla tuotti kokemusta niistä kovista pelistä, joita varten on hikipisaroita vuodatettu pitkän harjoituskauden ja karsintasarjan ajan. Ensimmäisessä pelissä legendaarinen HJK oli kuitenkin vahvempi 5-0 numeroin.

Tunnelma oli pelaajilla ennen peliä jännittynyt, mutta se ei enää pillin soidessa näkynyt, vaan vastustajan kimppuun iskettiin rohkeasti. Pelin alku oli osaltamme vahva. Mutta myös kotijoukkue oli odotetun vahva ja hallitsi sekä kierrätti palloa enemmän läpi pelin, mikä toi toisaalta loistavan paikan koeponnistaa harjoiteltuja teemoja pallottomana pelaamisessa.

Ensimmäillä puoliajalla loimme pari puolittaista maalipaikkaa ja muutaman hyvän aihion. Toisella puoliajalla paikkoja ei juuri ollut. Vastustaja painoi tilanteita päätyymme enenevässä määrin pelin edetessä. HJK laukoi toistakymmentä kertaa hyvin pelanneen maalivahtimme torjuessa suurimman osan keskityksistä ja vedoista. Pelin tempo oli hyvä, eikä talvella juostua metrejä ole ollut yhtään liikaa. Niinpä joukkue jaksoikin kohtuu hyvin tehdä töitä pelin loppuun saakka suurella sydämmellä, mistä tytöille iso käsi.

Vaikka voittajasta ei lopulta jäänyt epäselvyyttä, sai vastustaja tehdä voittonsa eteen kuitenkin kunnolla töitä. Kaikenkaikkiaan peli osoitti hyviä merkkejä tulevasta.

Tilastot
HJK

5 - 0

(2-0)
23'MaaliYlistö Elisa
45'MaaliNdombele Josefina
48'MaaliYlistö Elisa
76'MaaliAntikainen Neela
86'MaaliMaidell Sophie