Esittely
Ottelutilastot
KPV KPV - EBK
2020 - B-tytöt - T18 SM
Klo 15:00 Kokkola, Keskuskenttä
26
Hei

Niukka tappio EBK:lle


Vajaat parisataa katsojaa oli paikalla kannustamassa KPV:n tyttöjä SM-sarjan avausvoittoon. Sää helli ainakin katsojia, mutta pelaajilla oli liiankin hikiset oltavat. Vierasjoukkue EBK vei harmittavasti pisteet 1-2 lukemin Espooseen.

Ensimmäinen puoliaika mentiin pallonhallinnan osalta hienokseltaan vierasjoukkueen tahdissa. Kotijoukkue liikkui muodossa hyvällä moraalilla ja joukkueena puolustettiin tiiviisti. EBK pelasi palloja linjan taakse ja laukoi vaarattomasti. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen KPV:lle tarjoutui hyvä erikoistilanne kuudentoista päädystä. Riina Sorviston erinomainen sijoitus etukulmaan vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. Pari minuuttia myöhemmin Riinan painava laukaus paluupalloon viuhui vain aavistuksen yläpuun yli. Hyvällä sykkeellä pelattu puoliaika alkoi hyytymään jakson lopulla ja puoliajalle mentiin kotijoukkueen 1-0 johtoasemassa.

Vastustaja tuli toiselle puoliajalle vahvasti. Vaarallisimmat paikat tulivat erikoistilanteista, mutta muutoinkin paine oli kotijoukkueen kenttäpuoliskolla. Tasoitusmaali tuli heti toisen jakson alkuun nopeasti pelatusta kulmasta. Tarkka keskitys taka-alueelle, josta ilmasta viimeistely, oli liikkeessä olevalle maalivahdille vastustamaton. Pari minuuttia tästä, niin mainiosti pelannut topparimme Oona Ojala pelasti pallon maaliviivalta ja esti näin jo lähes varman maalin.

Lähestyttäessä toisen puoliajan puoltaväliä KPV pelasi loistavan maalipaikan, jonka vastustajan maalivahti sai kuitenkin selvitettyä. Hyvä paine toi vielä kulman ja hyvän vedon maalia kohti, jotka nämäkin EBK:n veskari poimi.

Noin 75 minuutin pelin jälkeen juomatauon jälkeinen herpaantuminen maksoi Vihreälle maalin. Paitsiolta haiskahtaneesta tilanteessa vieras karkasi vasemmalta, ajoi boksiin ja viimeisteli jäätävällä tarkkuudella takayläkulmaan. Vielä ottelun lopussa kotijoukkue KPV sai muutaman paikanpuolikkaan, mutta ei vain palloa verkon perille saatu.

Vihreä laittoi kaikki peliin ja paikat ratkaisuunkin oli. Vastustaja oli kuitenkin kokeneempi ja tänään laadukkaampi. Maalitili kasvoi yhdellä, pistetili ei. Eteenpäin kuitenkin on menty. Seuraavaksi valmistaudutaan kohtaamaan TPS vieraissa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
KPV 1 - 2
(1-0)
30' Maali Sorvisto Riina

51' Maali Puskala Lotta

75' Maali Suuriniemi Sinna
Lisää uutisia
B-tytöt
«  Marraskuu   »
Kategoriat