SOPIMUSUUTISIA: Enoch Banza lainasopimuksella KPV:n paitaan
Julkaistu: 07.01.2019 00.00

SOPIMUSUUTISIA: Enoch Banza lainasopimuksella KPV:n paitaan

KPV lainaa Enoch Banzan HJK:sta

HJK:n nuori laitahyökkääjä Enoch Banza siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin. Lähinnä oikean laiturin roolissa viihtyvä Banza on pelannut 11 ottelua Veikkausliigaa ja viime kaudella 18-vuotias laitapelaaja pelasi myös Klubi 04:n paidassa Ykköstä. Banzalla on tilillään myös europelejä HJK:n ja Klubi 04:n mukana. Banza kuuluu myös Suomen U19 maajoukkuerinkiin ja siirto Vihreään mahdollistaa lisää pelejä Veikkausliigassa.

Nuori hyökkäävä laituri on tyytyväinen lainasopimuksesta ja uudesta seurastaan.

-”Oon iloinen sopimuksesta KPV:n kanssa. Tulin tänne ottamaan peli paikan ja jatkamaan entisestään vielä kovempaa hommaa. Oon laitapelaaja joka aina haastaa 1vs1 ja usein meen myös ohi ja se on mun vahvuus”, Banza kertoo.

KPV:n valmennus on myöskin tyytyväinen nuorten maajoukkuepelaajan liittyessä Vihreään.

-"On hienoa saada jälleen yksi nuori suomalainen maajoukkueputkessa oleva lahjakkuus joukkueeseen. Enoch tuo meille ennakkoluulotonta rohkeutta hyökkäyspelaamiseen ja aimo annoksen yllätyksellisyyttä", KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kommentoi tuoretta lainamiestään.

KPV:n ja Banzan lainasopimus kattaa kauden 2019.

Sen sijaan KPV ja Christopher Mandiangu ovat purkaneet sopimuksensa pelaajan aloitteesta. Mandiangu on matkustanut perhesyiden vuoksi kotimaahansa Saksaan, eikä tule liittymään KPV:n Veikkausliigajoukkueeseen.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola