24
LOK
18.30
Edustus, Veikkausliigan karsinta

TPS - KPV Edustus   0 - 0

Veritas Stadion, Turku

Karsinnat käyntiin Turussa, TPS-KPV to 24.10. klo 18.30

Otteluennakko TPS-KPV, Veikkausliigan karsinta 1.osaottelu, 24.10.2019

Karsinnat käyntiin vieraskentällä, kun KPV kohtaa viime syksyn tapaan TPS:n. Viime vuonna asetelmat olivat päinvastaiset, tällä kertaa turkulaiset yrittävät ylöspäin ja Vihreä taistele paikastaan pääsarjatasolla.

TPS on pelannut jo pidempään merkityksettömiä otteluita, sillä raitapaitojen karsijan paikka varmistui jo hyvissä ajoin ylivoimaisen Valkeakosken Hakan takana. Torstaisessa otteluparin avausottelussa TPS:lla on käytössään koko pelaajarosteri, sillä loukkaantumisia ei ole tiedossa. Turkulaiset purjehtivat 12 ottelun tappiottomassa putkessa, joten tasainen vääntö sarjapaikasta on luvassa.

KPV esitti haastajasarjassa hyviä otteita ja sekä tulosten että pelillisten esitysten käyrä on vahvasti nousujohteinen. Neljään viimeiseen otteluun Vihreä on takonut tusinan verran maaleja, ja kentällä on nähty onnistumisia laajalla rintamalla.

Vihreän leirissä peliin on valmistauduttu huolellisesti, mutta omaan tekemiseen keskittyen.

-”Vaikka karsintavastustaja varmistui ajoissa, mutta arjessa mikään ei ole muuttunut. Ihan normaaliin tapaan olemme valmistautuneet keskittyen oman pelin kehittämiseen” KPV:n valmentaja Jani Uotinen kertoo ottelun alla.

Tuleva vastustaja on tuttu edelliseltä syksyltä, mutta myös tämän kauden palloseura on tutkittu tarkkaan.

–?”Tiedämme TPS:n heikkoudet ja vahvuudet ja tiedämme tarkkaan, mitä on tulossa vastaan. Nyt viikolla harjoituksissa on käyty sitä läpi”, Uotinen jatkaa.

–?”TPS:n on pelissään selkeä muoto sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Heillä on selkeä tapa puolustaa ja he ovat aktiivisia ja prässäävät ylhäältä”, Uotinen avaa vastustaja kuvioita.

Kuitenkin kauden tärkeimmillä hetkillä avainasemassa on oma peli.

–?”Omaan tekemiseen ja omaan peliin luottaminen on jälleen kaikista tärkeintä. Olemme pystyneet hyökkäämään hyvin ja luomaan hyvin maalipaikkoja viimeisissä otteluissamme, ei meidän suuria muutoksia tarvitse tehdä”, Uotinen päättää.

TPS-KPV Veikkausliigakarsinnan avausosa Turun Veritas Stadionilla torstaina 24.10. klo 18.30. Westissä jälleen virallinen vieraspelikatsomo!

Tilastot
TPS

0 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola