27
LOK
17.00
Edustus, Veikkausliigan karsinta

KPV Edustus - TPS  0 - 3

OmaSp Stadion

KAUDEN TÄRKEIN OTTELU, KPV-TPS su 27.10. klo 17.00

Otteluennakko KPV-TPS, Veikkausliigan karsinta 2. osaottelu, 27.10.2019

Torstaina jäätiin maalittomaan tasapeliin karsintaparin avausosassa. Vihreä oli ottelussa enemmän niskanpäällä ja varsinkin toinen jakso oli Pallo-Veikoilta parempaa tekemistä. Vaikka ottelun lopun tapahtumat jäivät harmittamaan, ne on kuitenkin nyt taputeltu ja kaikki keskittyminen on sunnuntain ratkaisupelissä.

Pelipaikka vaihtui Seinäjoelle, sillä Kokkolan Keskuskentän nurmi ei kestä pelattavassa kunnossa koko ottelua, eikä näin tärkeässä ottelussa haluta riskeerata mitään. Parempi kärsiä nyt yksi peli evakossa ja tehdä kaikki mahdollinen että ensi kaudella pelataan taas Keskuskentällä Veikkausliigaa.

KPV palautteli ja harjoitteli lauantaina ja osa pelaajista kävi myös pääyhteistyökumppani HalpaHallissa tervehtimässä kannattajia. Joukkueessa on hyvä taistelufiilis päällä ja Vihreä lähtee jatkamaan siitä mihin Turussa pelillisesti toisella jaksolla jäätin.

KPV:n valmennus perkasi avausottelun annin välittömästi ottelun jälkeen.

-”Kaksi puoliaikaa on nyt takana ja kaksi jäljellä. Tiedetään mitä vastassa on. Me olimme ensimmäisessä pelissä parempi joukkue ja jatkamme sunnuntaina siitä mihin jäätiin torstaina”, Uotinen pohti avausosaa.

-”Pystyimme luomaan tarvittavan määrän maalipaikkoja torstaina nyt vain lisää huolellisuutta viimeistelyyn. Myös pallon kanssa pitää olla huolellisempi ja rohkeampi sekä tehdä oikeat valinnat”, Uotinen jatkaa.

Voiton ja liigapaikan reseptikin on selvä.

-”Voittoon tarvitaan hyvää puolustuspeliä ja jatketaan sitä edelleen. Taas pitää tehdä nöyrästi työtä joukkueen eteen ja luotetaan omaan pelitapaan ja sillä varmistetaan ensi kaudelle Veikkausliigapaikka meille”, Uotinen päättää.

Kauden huipennus, liigakarsinnan ratkaiseva osa sunnuntaina 27.10. klo 17.00 Seinäjoen OmaSP Stadionilla. Kauden 2019 liput ja kausikortit käyvät otteluun normaalisti.

Tilastot

0 - 3

TPS
(0-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola