19
LOK
15.00
Edustus, Veikkausliiga

KPV Edustus - VPS  2 - 3

Kokkola, Keskusurheilukenttä

Sarja pakettiin ja viimeistelyä karsintaan, KPV-VPS la 19.10. klo 15.00

Otteluennakko KPV-VPS, Veikkausliigan haastajasarja 19.10.2019

Viimeistä derbyä viedään ennen karsintapelejä.

KPV viimeistelee virettään ensi viikolla pelattavia liigakarsintoja varten ja kohtaa putoamisensa varmistaneen Vaasan Palloseuran Keskuskentällä lauantaina.

Vierailija VPS on siis jo ennen viimeistä kierrosta varma putoaja ja perinteikäs vaasalaisseura hakee vauhtia ensikaudella Ykkösestä. Itse ottelusta vaasalaisilla on sivussa pelikieltoiset Hampus Holmgren sekä Sebastian Strandvall, lisäksi ruuhkainen sairastupa ei ehdi täysin tyhjentyä maaottelutauon aikana. Vespu hakee pelistä varmasti hyvää tulosta, sillä mollivoittoisen kauden päättäminen derbyvoittoon kelpaisi varmasti sekä seuralle että kannattajille.

KPV on jatkanut edelleen oman pelinsä kehittämistä ja vaikka lauantain ottelussa ei suurta panosta olekaan, on silti valmistautuminen otteluun tarkkaa ja huolellista. Kolhuja ja korttitilejä pystytään rauhallisin mielin hoitamaan kuntoon ja hyvän treenijakson aikana pelaajat ovat pystyneet antamaan hyvin näyttöjä avauskokoonpanon paikkaa varten. Muutama poissaolo lauantain kokoonpanossa on, ja vastaavasti muutama paluu avauskokoonpanoon on luvassa.

Kauden viimeinen derby KPV-VPS siis Keskuskentällä lauantaina 19.10. klo 15.00. Ottelussa tehdään yhteistyötä Hermeksen kanssa, joka pelaa oman kotiottelunsa klo 18.30 alkaen. KPV:n peliin pääsee Hermeksen ennakkolipulla tai kausikortilla puoleen hintaan ja Hermeksen peliin KPV:n ottelulipulla veloituksetta sekä KPV:n kausikortilla numeroimattomalle paikalla 10€ hintaan.


Tilastot

2 - 3

VPS
(1-1)
29'MaaliVidjeskog Adam
51'MaaliHeiermann Harri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola