29
KES
22.15
Edustus, Veikkausliiga

RoPS - KPV Edustus   0 - 0

Keskuskenttä, Rovaniemi TN

Yötön yö jäi vaille maaleja, RoPS-KPV 0-0

Otteluraportti RoPS-KPV, Veikkausliiga 29.6.2019

Maalitonta yöttömän yön ottelussa

KPV ei kyennyt hyödyntämään tunnin kestänyttä miesylivoimaansa, kun Vihreä kohtasi tärkeässä Veikkausliigan ottelussa RoPS:n.

Vihreä lähti otteluun hyvin liikkeelle, mutta pikkuhiljaa ote valui enemmän rovaniemeläisille. Varsinkin vasemmalla laidalla pelannut Tarik Kada oli vaarallinen. Pari maalipaikkaa isännät onnistuivat rakentamaankin, lähimpänä oli juuri Kadan vaputtama Niklas Jokelainen, jonka laukaus painui kuitenkin Joonas Myllymäen vartioiman maalin ohi.

Puolentunnin kohdalla Pallo-Veikot oli saanut paremmin kiinni pallollisesta pelistä ja kulmapotkusta Simo Roiha pääsi ampumaan lähietäisyydeltä.

Pallo maaliviivalla päivystäneen Taye Taiwon käteen ja erotuomari vihelsi pallon pilkulle ja Taiwolle tilanteesta punainen kortti. Rovaniemeläiset jättivät ottelun jälleen valituksen ulosajosta, nähtäväksi jää miten epäselvä tilanne tulkitaan jatkokäsittelyssä.

Simo Roiha ampui Vihreän rangaistuspotkun, mutta isäntien maalivahti Antonio Reguero torjui valitettavan helposti pehmeän kudin. Näin jatkettiin maalittomassa tilanteessa ja Vihreä pääsi jauhamaan tunnin verran ylivoimalla.

Mutta niin vain sinipaitojen bussi piti, eikä KPV saanut parista hyvästä yrityksestä huolimatta voittomaalia tehtyä, eikä rovaniemeläisten maalilla lopulta nähty kovin suurta painetta ylivoimasta huolimatta. Ottelun lopulla Joonas Myllymäki nappasi vielä erinomaisen torjunnan ja pelasti pisteen äärimmäisen tärkeäessä paikassa Vihreälle.

Ottelu siis päättyi maalittomaan tasatulokseen yöttömän yön jo käännyttyä sunnuntain puolelle. Murheita KPV:n leiriin tuli myös loukkaantumisten muodossa, kun Sebastian Mannström, Filip Ivanovski sekä lopussa vielä Patrick Byskatakin joutuivat jättämään kentän kesken ottelun.

Vihreän leirissä luonnollisesti hyödyntämättä jäänyt ylivoima ja rankkari sapettivat.

-”Pettynyt tulokseen. Saatiin 3 hyvää paikkaa tehdä voittomaali, mutta kun tunti saatiin pelata miesylivoimalla niin paikkoja olisi pitänyt luoda kolminkertainen määrä”, manasi KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski.

-”Liian hitaasti vaihdettiin painopistettä ja ne kerrat kun päästiin laidoilta nopeammin ylös jäi joko syötöt tai juoksut vaara-alueille puuttumaan”, Kalliokoski kertasi vaarattomaksi jäänyttä pelaamista miesylivoimalla.

Täyttä selkoa ottelun käännekohtana olleeseen rangaistuspotkuun ei Vihreän penkiltäkään nähty.

-”Rankkariin johtanut tilanne oli mikä oli, mutta vastaavasti tilanne jossa Sihvonen lanasi Roihan toisella puoliajalla oli kyllä päivänselvä rankkari. Toki peli ei siihen kaatunut vaan päättäväisemmällä hyökkäyalueen pelillä olisi pallo pitänyt saada maaliin vähintään kerran”, Kalliokoski totesi.

-”Pelkästään henkisillä vammoilla ei pelissä säästytty vaan jokainen vaihto jouduttiin suorittamaan erinäisten loukkaantumisten vuoksi”, päätti Kalliokoski hankalaksi muodostuneen ottelun jobinpostit.

KPV jatkaa liigataisteluaan äärimmäisen mielenkiintoisella Pohjanmaan PowerPark-liigan derbyllä Vaasan Palloseuraa vastaan ensi lauantaina Kokkolan Keskuskentällä. VPS on Vihreän kanssa tasapisteissä, joten kummallekin pisteet ovat elintärkeitä tulevassa ottelussa.

Tilastot
RoPS

0 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola