Telia 5G Areena, Helsinki

Tappio hallitsevalle mestarille, HJK-KPV 1-3

Otteluraportti HJK-KPV 26.5.2019 Veikkausliiga

KPV ei saanut pistetiliään kartutettua valmentajaansa vaihtaneen HJK:n kustannuksella.

Vihreä pelasi pirteämmin varsinkin toisella jaksolla, mutta virheet puolustuspäässä päästivät Klubin maalintekoon ja loppulukemat Helsingissä kirjattiin 3-1 isännille.

HJK rynnisti kahden maalin karkumatkalle noin parin kymmenen minuutin kohdilla, kun Elderson ja Riku Riski iskivät maalin mieheen. KPV:n kavennusmaalista vastasi Hedrik Helmke, joka jatkoi lähietäisyydeltä Timo Rauhalan nappikeskityksen maaliin kun ottelua oli jäljellä vajaa vartti, mutta vain muutamaa minuuttia myöhemmin vaihdosta sisään tullut Rafinha laukoi loppulukemat tolpan ja maalivahti Teppo Marttisen olkapään kautta. Näin Vihreän kauden avausvoitto jäi odottamaan itseään.

-"Isot virheet on saatava karsittua pois. Toinen jakso oli sitä, mitä me tarvitaan ja mihin me pystytään. Rohkeaa,aktiivista ja agressiivista peliä. Milos rauhoitti pelinavaamisen ja keskialue alkoi saamaan laatupalloja kääntää peliä. Tämä rytmi on saatava heti alusta", Pohti KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen ottelun jälkeen.

KPV pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntaina 2.6. Honkaa vastaan Espoossa.

HJK

3 - 1

(2-0)
76'MaaliHelmke Hendrik