Kovia pelejä Ilmajoella
Julkaistu: 08.04.2018 00.00

Kovia pelejä Ilmajoella

Tytöt olivat mukana kovatasoisessa turnauksessa Ilmajoella. Tavoitteena oli saada hyviä pelejä ja peliaikaa niille pelaajille, jotka eivät olleet mukana OGC:ssa. Turnauksessa tytöt pelasivat 05 -sarjassa, joka tarkoitti kovaa fyysistä vääntöä ja usein päätä pidempiä vastustajia.

Ensimmäinen peli oli SeMiä vastaan ja se päättyi vaiherikkaiden tilanteiden jälkeen 4-3 SeMin voittoon. Vastustaja pääsi johtoon heti ensimmäisestä hyökkäyksestä ja sen jälkeen oltiinkin taka-ajajina loppupeli. Tytöt painostivat hienosti pelin lopussa, mutta SeMi sai pidettyä rivit suorassa ja veivät voiton.

Toinen peli pelattiin Ylöjärven Ilvestä vastaan. Peli kulki samoja uria kuin SeMiä vastaan, sillä erotuksella että meillä jäivät maalit tekemättä. Lopputuloksena 4-0 tappio.

Viimeisessä lohkovaiheen pelissä vastaan tuli VIFK ja siinä annettiin taas se kolme maalia eteen, ennen kuin saatiin omaa peliä toimimaan. Tässä pelissä ei pallot pomppineet yhtään meidän suuntaan ja tuloksena myös 4-0 tappio.

Sijoitusottelussa aloitus oli turnauksesta tuttu, eli vastustaja teki kolme maalia ja alkoi jo olla varma voitosta. KPV kaivoi kuitenkin armottoman kirivaihteen päälle ja nousi tasoihin noin viisi minuuttia ennen loppua. Rangaistuslaukauskisassa tytöt osoittivatkin sitten kylmähermoisuutensa ja kaikki vetäjät onnistuivat ratkaisuissaan. Aino nappasi yhden vastustan pilkun hienosti kiinni ja saavutuksena siis turnauksen 7. sija.

Turnaus oli ehkä hieman kovempitasoinen kuin aluksi ajateltiin, mutta kokemus kovista peleistä kantaa varmasti hedelmää tulevaisuudessa. Valmennus painottikin pelaajille, että turnauksesta kannattaa ottaa mukaan viimeisen pelin hieno nousu tappioasemasta voittoon; vihreä sydän ei luovuta!

Turnauksen tsemppipalkinto meni Ainolle, joka osoitti hienoa ja periksiantamatonta asennetta koko turnauksen läpi; hyvä Aino! Lisäksi palkittiin Emmi ja ensimmäisessä turnauksessa mukana ollut Alisa. HBK:sta lainatut Wilma ja Ellen pelasivat myös hienosti ja myös juttu tuntui luistavan hyvin meidän tyttöjen kanssa :)

Kiitos kaikille pelaajille ja valmennukselle hyvästä turnauksesta.

Jarno


Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola