KPV B2 Tytöt info tammikuu 2018
Julkaistu: 15.01.2018 00.00

KPV B2 Tytöt info tammikuu 2018

Uusi kausi on saatu jo hyvää vauhtia käyntiin ja tässä teille tietoa missä tällä hetkellä mennään. Infoa jatkossakin joukkueen tilanteesta ja tulevaisuudesta tulee näin tiedotteiden muodossa ja pidetään sitten vanhempainiltoja tarpeen mukaan. WhatsApp ryhmät tytöillä ja vanhemmilla missä toimihenkilöt mukana toimivat tiedotuskanavina kuten ennenkin.

Tytöt siis jatkavat harjoittelua ja pelaamista omana B2 joukkueena uuden päävalmentaja Rauno Lesosen johdolla. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 15 pelaajaa mikä on juuri riittävä määrä omana joukkueena jatkamiseen joten on tärkeää, että kaikki sitoutuvat koko kauden ajan oman joukkueen harjoitteluun ja peleihin. Tässä vaiheessa jo tiedossa, että hiihtoloma ja pääsiäinen ovat vapaat harjoittelusta, joten jos mahdollista järjestää lomareissut niihin aikoihin niin hyvä olisi. Toimihenkilöt ensi kaudelle ovat seuraavat:

Päävalmentaja: Rauno Lesonen
Joukkueenjohtaja: Mika Hautamäki (varusteet, tiedotus )
Joukkueenjohtaja: Sami Keiski (harjoitusvuorot ja pelit, tiedotus)
Huoltaja: Mika Koskela
Rahastonhoitaja: Mia Hautamäki
Manageri: Marko Sorvisto (auttaa muita toimihenkilöitä tarpeen mukaan)

Kaikkien toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät jopoxista, joten ottakaahan yhteyttä jos jotain kysyttävää ilmenee.

Tämän kauden tavoitteena on harjoitella koko kausi laadukkaasti ja pelata B-tyttöjen 2. divisioonaa sekä osallistua kauden aikana pariin turnaukseen, joista toinen on Kokkola Cup. B-tyttöjen 2. divisioona on sama sarja kuin mitä jo viime syksynä kohtuu menestyksellä pelattiin ja joukkueet tulevat viime vuotiseen tapaan Kokkola-Vaasa-Seinäjoki akselilta. B-tyttöjen 2. divisioonan sarjapelit alkavat toukokuun alkupuolella.

Tammikuussa harjoitellaan viisi kertaa viikossa seuraavasti:
- Maanantai klo 16:45-18:00 Palloharjoitus Kipparihalli
- Tiistai klo 18:15-19:45 Palloharjoitus Kipparihalli
- Torstai klo 19:30-21:00 Fysiikka ja futsal Isokylän koulu
- Perjantai klo 18:00-19:30 Palloharjoitus Kipparihalli
- Lauantai klo 13:45-15:00 Nyrkkeily Nyky sali

Harjoituspelit alkavat perjantai 26.1 ( KPV B1 – B2 )ja muita harjoituspelipäiviä ovat ainakin la 3.2 ( VIFK Kippari ), la 17.2 ( PeFF naiset Pietarsaari ) sekä la 10.3 ( vastustaja avoin, Kippari ). Lisää harjoituspelejä järjestetään mahdollisuuksien mukaan.

Joukkueen tilillä viime kauden päättyessä 30.11.2017 oli rahaa 2652,43 €. Tulevan kauden kuluja on vielä vaikea lopullisesti tietää, mutta viime kauden kuluihin verraten toimihenkilöt ovat päättäneet alkaa kerätä kuluja varten kk maksua 50 € / pelaaja. Laskut kk maksuista lähetään tammikuusta alkaen. Tällä pitäisi aika pitkälle pärjätä kauden normaalikulujen kattamiseksi, mutta lisälaskutusta kauden aikana tulee seuraavista kuluista: pelipassi, mahdollinen pelaajakohtainen vakuutus, varusteet, seuran jäsenmaksu sekä turnaukset.

Vastuuvalmentaja saa korvauksen seuralta, joten se ei rasita joukkueen taloutta millään tavalla. Joukkueen muut toimihenkilöt myös jatkavat samalla sopimuksella kuin ennenkin eli ilman korvauksia.

Talkoita ja sponsoreita pyritään kauden aikana saamaan niin paljon kuin mahdollista mikä tietenkin alentaa koko kauden pelaajakohtaisia kuluja jos niitä onnistutaan saamaan. Sponsoreille tarjolla on näkyvyyttä joukkueen kotisivuilla sekä verkkareissa. Vanhempien aktiivista toimintaa toivotaan talkoiden ja sponsoreiden saamiseksi.

t. Toimihenkilöt

Toimihenkilöt

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola