Piteå Summergames 2018
Julkaistu: 03.07.2018 00.00

Piteå Summergames 2018

Lähdimme kohti Ruotsia torstaina aamupäivällä. Noin 9 tunnin matkustamisen jälkeen saavuimme sateiseen Piteåhon. Majoituimme pienellä Munksundin esikoululla, jossa saimme olla pelkästään oman joukkueemme kesken.

Aamulla sade oli vaihtunut auringon paisteeseen, joka kestikin koko turnauksen ajan. Aurinkoisia olivat myös otteemme kentällä. Jokainen kolmesta joukkueestamme menestyi erinomaisesti lohkoissaan ottaen lohkovoitot. Hyvä meno jatkui myös jatkolohkoissa, joissa koimme vain yhden tappion. Kokonaisuudessaan pelasimme yhteensä 16 ottelua saldolla 10 voittoa, 5 tasapeliä ja 1 tappio. KPV -07:n käsittelyssä taipuivat niin ruotsalaiset, norjalaiset kuin suomalaisetkin vastustajat. Venäläisten kanssa paremmuus jäi ratkaisematta kahden tasapelin johdosta.

Tuloksiakin tärkeämpää oli havaita mahtava joukkuehenki. Pojat viihtyivät keskenään hienosti keksien monenlaista yhteistä tekemistä. Samoin yhteisten sääntöjen noudattaminen oli hyvää.

Kiitos reissustamme pelaajille, Jacekille, Tapanille ja Terolle. Erityisesti kiitos Jannelle ja Tomille joiden ansiosta koko toiminta on yleensä mahdollista. Kiitokset myös mainiolle kuljettajallemme Markulle.

Jyrki



Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola