Vaasa 19.5.2018
Julkaistu: 22.05.2018 00.00

Vaasa 19.5.2018

Vaasan turnaus 19.5.2018

19.5 pelattiin Vaasassa VolvoCup 2018. Osallistuimme turnaukseen kahdella joukkueella, toinen kilpasarjaan ja toinen haastesarjaan.

Kilpasarjan ensimmäiseen peliin vastaan asettui Porin Jazz, peli oli varsin tasainen ja tilanteita molemmissa päissä, mutta harmittava 0-1 tappio rankkarimaalilla.

Toinen peli ja vastassa VPS. Sama kaava toistui, tilanteita molemmissa päädyissä ja jälleen vastustajalle rankkari, siitä maali ja 0-1 tappio.

Kolmanteen peliin astui sisuuntunut lauma vihreäpaitaisia pelimiehiä ja vastassa SJK. Kenttäkuulutuksen hehkuttaessa, että SJK dominoi kilpasarjaa, päättivät pojat näyttää miten futista pelataan. 6-0 voitto, se kertonee kaiken pelistä.

Kun vauhtiin päästiin niin jalkoihin jäivät vielä Kiisto (5-0) ja IK (7-0).

Turnauksen kolmas sija ja omiin ei tehty yhtään pelitilannemaalia, turnauksen voitti muuten SJK…

Haastesarjan turnaus alkoi pelillä VPS valkoista vastaan, hyvin oltiin hereillä ja saatiin johtomaalikin tehtyä, mutta yksi herpaantuminen tuli josta vastustaja sai tehtyä tasoituksen ja samalla loppulukemiksi 1-1.

Toinen peli ja vastassa Kiisto, hieno peli pojilta ja onnistumisia laajalla rintamalla, lopputulos 6-1 meille ja täysin ansaitusti.

Seuraavaksi vastaan asettui SJK. Tämä oli niitä pelejä joka jää valmennuksen mieleen, loistavaa taistelua pojilta ei aina niin kaunista, mutta se asenne...ja tietenkin lopputulos 1-0 meille, loistavaa!

Viimeinen peli oli pojille pelkkä muodollisuus, niin hyvä henki joukkueessa oli. Vastaan asettui VPS raita ja voitto meille 5-2.

Tasapisteissä VPS vakoisen kanssa turnausvoiton ratkaisi tehdyt maalit. Meillä 13 ja VPS:llä 16. Harmittavasti jäätiin toiseksi, mutta loistava turnaus ja tästä on hyvä jatkaa.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola