Esittely
Ottelutilastot
OPS - KPV
2017 - Edustus - Ykkönen
Klo 18:30 Raatin stadion N
11
Elo

Tärkeät vieraspelit alkavat


Otteluennakko OPS-KPV, 11.8.2017

Tärkeät vieraspelit 1/2

KPV matkustaa Ouluun ja kohtaa putoamisviivan tuntumaan valahtaneen Oulun Palloseuran.

Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen Kokkolassa päättyi Vihreän 4-2 voittoon.

Isäntäjoukkue vahvistui siirtoikkunan viime hetkillä tutuilla pelureilla, kun kahteen otteeseen palloseuran riveissä pelannut toppari Alex Arinze sekä brassi Leandro Costa liittyivät joukkueeseen.

Perjantain kohtaamisesta oululaisilta puuttunee armeijan aloittanut Oskari Rounaja sekä varoitustilinsä täyteen saanut hyökkääjä Thiago Trindade.

KPV lähtee otteluun niin ikään vahvistuneena, kun joukkueeseen liittyivät ukrainalaiset Konstantin Yaromenko sekä maalivahti Leonid Shulgin. Kaksikosta keskikenttämies "Kostya" on kehissä jo perjantain matsissa.

Vihreä joutuu tulla toimeen ilman keskikentän Michal Mravecia, joka huilaa Haka ottelussa saatujen kahden varoituksen johdosta.

KPV treenasi viikon hyvissä tunnelmissa.

-"Pyritään jatkamaan ilmeellä, mihin jäimme Haka -pelissä. Sillä oli iso vaikutus myös kuluneeseen treeniviikkoon. Joukkue näyttää löytäneen peli-ilon takaisin", analysoi Vihreän valmennuksesta Jarmo Korhonen.

OPS-KPV pe 11.8. klo 18.30. Kokkolassa ottelun voi katsoa screeniltä KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa, West Coast Barissa Rantakadulla.

Voitto Oulusta, OPS-KPV 0-3


Otteluraportti OPS-KPV 11.8.2017

Varma voitto Oulusta

KPV avaus:

Myllymäki - Josimov, Myntti, Shevchenko, Rauhala - Ågren, Sipilä - Tshibasu, Ahde, Savic - Sirbiladze

Vihreä haki vakuuttavan 3-0 voiton Oulusta, OPS ei kyennyt missään vaiheessa kunnolla haastamaan Pallo-Veikkoja.

Ottelua oli takana 10 minuuttia, kun Elias Ahde pääsi keskellä vapaaseen paikkaan ja ampui vasurilla tyylikkäästi yläkulmaan ja vei vierailijan johtoon.

Toinen kymmenminuuttinen oli juuri takana, kun Washilly Tshibasu nappasi pystysyötön itselleen ja laukoi pallon tarkasti takakulmaan. Näin KPV meni jo kahden maalin johtoon ottelun alkupuolella.

Avausjaksolle mahtui vielä KPV vahti Joonas Myllymäen loistotorjunta sekä Vihreän pari puolittaista maalipaikkaa, mutta taukolukemiksi kirjattiin 0-2 vierasjohto.

Toisellakaan jaksolla isännät eivät pystyneen horjuttamaan vierailijaa ja Tshibasu iski loppulukemat pilkulta, kun pelikellossa oli vajaa vartti jäljellä.

Vihreässä paidassa debytoi Konstantin Yaroshenko, joka tuli peliin sisään varsin pirteästi viimeisellä kahdellakymmenellä minuutilla.

Voitto luonnollisesti kelpasi Vihreän leirissä.

-"Paluu voittoihin ja peli-ilme parantuu kokoajan muutaman vaisumman viikon jälkeen. Pelattiin suht ehyt 90 minuuttinen ja paikkoja oli tehdä useampikin lisämaali", niputti KPV:n valmennuksesta Niko Kalliokoski.

-"Tänään jokainen hoiti oman ruotunsa ja tästä on hyvä jatkaa kohti kolmatta kierrosta", Kalliokoski kiitteli.

Seuraavaksi KPV kohtaa GrIFK:n Kauniaisissa sunnuntaina 20.8., ja tuotakin matsia voit seurata suorana KPV:n virallisessa vieraspelikatsomossa West Coast Barissa Rantakadulla.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
0 - 3
(0 - 2)
21' Maali Nimi

79' Maali Nimi
Lisää uutisia
Edustus
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat