KPV T07 – menestys jatkui Lahden Masto Cupissa
Julkaistu: 07.08.2017 00.00

KPV T07 – menestys jatkui Lahden Masto Cupissa

5.8. – 6.8. pelattiin Lahdessa kovatasoinen tyttöturnaus Masto Cup, johon KPV T07 osallistui kahdella joukkueella. Toinen joukkue otti osaa turnauksen E10 kilpasarjaan ja toinen E10 kaverisarjaan. Kilpasarjan alkulohkossa KPV T07 valkoisen vastustajiin lukeutui EPS, FC Nokia, SeMi sekä FC Kuusysi. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui EPS, ja peli päättyi maalittomaan tasapeliin. Loput ottelut KPV vei nimiinsä maalisuhteella 12-0 ja oli oikeutetusti lohkonsa ensimmäinen. Välierässä vastaan asettui kova FC Kasiysi Espoosta. Tämäkin pelin tytöt suorittivat rutiininomaisesti ja raivasivat tiensä finaaliin tuloksella 2-1. Finaalissa vastaan asettui tietyllä tavalla ennakkosuosikin viittaa kantanut HJK. Ennakkosuosikki tai ei, KPV T07 jyrää. Loppuvihellyksen jälkeen taululla oli lukemat 3-0 KPV:n hyväksi ja turnausmestaruus oli jälleen tosiasiaa.

KPV T07 vihreä sai pelata turnauksessa niin ikään kuusi ottelua, joista kolme alkulohkossa ja kolme jatkopeleissä. Alkulohkon ensimmäinen peli ACK:ta vastaan oli vaikea ja vastustaja oli lopulta parempi vieden pelin 3-0. Ensimmäisen pelin tappio sai tytöt sisuuntumaan ja loput alkusarjan ottelut KoiPS:a ja Lahden Reippaan mustaa vastaan voitti KPV maalierolla 10-0 ja sijoitus hienosti lohkokakkonen. Seuraavana aamuna pelit jatkuivat puolivälierillä, jossa vastaan asettui PEP Espoosta. Aamun ensimmäinen peli on joukkueellemme aina vaikea, niin myös tällä kertaa. PEP oli pelissä kahden maalin verran parempia ja KPV:n oli tyytyä kamppailemaan sijoista 5-8. Ensimmäisessä sijoitusottelussa vastaan tuli alkulohkosta tuttu ACK, jonka tytöt kaatoivat 1-0. Viimeisessä sijoitusottelussa paremmuudesta kamppailivat JYPK ja KPV, jossa KPV vei pidemmän korren ja nappasi turnauksesta sijan 5.

Koko viikonlopun jatkunut sade oli kastellut tytöt, valmentajat sekä kannattajat kerta toisensa jälkeen, mutta märät vaatteet unohtuivat nopeasti, kun sai katsoa kummankin joukkueen loistavia suorituksia pelikentillä. Kumpikin joukkue kannusti upeasti toisiaan ja oli hieno todeta se joukkuehenki joka näissä tytöissä on.


Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola