22
LOK
15.00
Edustus, Miesten Ykkönen

FC Jazz - KPV KPV   1 - 1

Pori Stadion

Viimeistä viedään Porissa



Sairastapauksen takia liveseurantaa ei ole tällä kertaa tarjolla. Pahoittelut

Ottelun kulkua voi seurata Palloliiton tulospalvelussa:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/otteluseur...

Otteluennakko FC JAZZ-KPV 22.10.2016, Pori

Viimeistä viedään

KPV päättää Ykkösen kautensa vierailemalla Porissa ja ”ikuisen tuulen stadionilla”. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja maaleja on tehtailtu urakalla, peräti 11 kappaletta. Varoituksiakin on jaettu kahdeksan kertaa ja kertaalleen on noussut punainen korttikin. Eli tunnetta ja tapahtumia on riittänyt reilusti.

Nyt kauden viimeisessä ottelussa kummallakaan joukkueella ei ole pelillistä panosta, sillä kotijoukkueen putoaminen sarjatasoa on jo varmistunut. Myös KPV on varmistanut sijoituksensa sarjassa viidentenä.

FC Jazzin riveistä puuttuu varmuudella Ykkösen syyskuun parhaaksi pelaajaksi valittu Daniel Sanchez sekä toppari Jussi Välilä, molempien varoitustilit ovat täynnä. Epävarmaa on kolmikon Gabriel Wirz, Juho Lehtonen, Leroy Maluka pelaaminen, sen sijaan joukkueen kapteeni Samu-Petteri Mäkelä on pelikieltonsa kärsinyt ja palaa punapaitojen kokoonpanoon.

KPV:llä ei pelikieltoja otteluun ole, loukkaantuneiden kirjoissa ovat pitkäaikaispotilaat Yankuba Ceesay ja Washilly Tshibasu sekä harjoituksissa loukkaantunut Ville Luokkala. Syysflunssa on jonkin verran haitannut harjoittelua kauden päätösottelun alla, ja lopullinen päätös avauskokoonpanosta ja mukaan lähtevistä pelaajista tehdään vasta viimeisten valmistavien harjoitusten jälkeen. Vihreiden Irakli Sirbiladze on ykkösen parhaiden pelaajien Veikkauspörssissä toisena, ja vain pisteen päässä Veikkauspörssiä johtavasta Aristote Mbomasta. Viimeiseen peliin jää siis myös sillä saralla jännitettävää.

KPV haluaa pistää kauden voitolla pakettiin ja jättää sekä joukkueelle että kannattajilleen positiivisen mielen melkoista vuoristorataa sisällään pitäneestä kaudesta.


Tilastot
FC Jazz

1 - 1

(0-0)
89'MaaliSirbiladze Irakli

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola