17
LOK
15.00
Edustus, Kakkonen Pohjoinen

Esport FC Honka - KPV   1 - 1

Espoo Tapiolan urheilupuisto

Kova työ palkittiin!

KPV otti sen mitä tavoitti ja niin nähdään ensi kaudella taas hetken tauon jälkeen Ykkös-divisioonaa Kokkolan Keskuskentällä.

Nousukarsinnan 2. ja ratkaiseva osaottelu Espoossa alkoi jännittyneesti ja hieman sekavasti. Ottelun tärkeys oli havaittavissa ja se näkyi molempien joukkuieden otteissa virhesyöttöjen muodossa. Tunnelmaa stadionille heti ottelun alkuun toi molempien joukkueiden kannattajajoukot. KPV:n kannattajia oli saapunut runsain luvuin, varmasti yli 200 fania. Sehän myös kuului ja näkyi koko ottelun läpi.

KPV ei ollut aloituskokoonpanoonsa vaihtoja tehnyt, vaan luotti samaan miehistöön kuin ensimmäisessäkin osaottelussa. Ottelu menikin muutenkin aikalailla saman kaavan mukaan kuin ensimmäinenkin. FC Honka hallitsi palloa, mutta KPV hallitsi pelin kulkua. KPV käytti vahvuutensa ja tiesi tasan tarkkaan miten lähteä pelaamaan Hongan kaltaista joukkuetta vastaan ja teki sen nimen omaan joukkueena, missä kaikki pelaajat omaksuivat taktiikan ja toteuttivat sen mitä oli sovittu. Peli oli erittäin rikkonaista heti alkuvihellyksestä. Hongan siirrellessä palloa pelaajalta toiselle, oli KPV ajoittain askeleen myöhässä ja tästä syystä tapahtui myös rikkeitä. Pelin fyysisyys sai myös kentän laidalla vaihtopenkit tuohtumaan. Etenkin Hongan valmentaja, Juho Rantalaa joutui ottelun päätuomari puhutella ensimmäisellä puoliajalla.

Niinkuin ensimmäisessä osaottelussa, sai KPV osumansa heti alkuun. Washilly Tshibasua rikottiin ottelun 9.minuutilla n. 35 metrin kohdalla Hongan maalista. Pallon taakse asettui Teemu Mäki, jonka vaarallinen vasurin potku löysi tälläkin kertaa kohteensa. Henri Myntti nousi ylitse muiden, puski pallon taaksepäin ja niin oli pallo Hongan maalissa. Maalin tuuletuksen yhteydessä hermostuivat Hongan kannattajat sen verran, että sekä tuolia ja pulloa lensi kentälle ja se aiheutti pienen vaaratilanteen pelaajille ja linjatuomarille. Päätuomari päätti keskeyttää hetkeksi ottelun ja oli lähellä tehdä päätös keskeyttää kokonaan ottelu ellei enempää järjestyksenvalvojia saataisi Hongan kannattajien eteen valvomaan.

Ottelu onneksi saatiin jälleen käyntiin neuvottelujen jälkeen. Honka jatkoi painostusta ja KPV puolusti. 22 otteluminuutin kohdalla sai Honka tasoituksensa kun Matthew Mendy joutui auringon häikäisemänä pudottaa pallon eteensä. Ennenkuin Mendy ehti purkaa sai Hongan Generoso Da Silva vedon aikaiseksi, eikä maalilla Joonas Myllymäki voinut reagoida tarpeeksi nopeasti estääkseen pallon menemästä maaliin.

Ensimmäisen puoliajan kovat otteet päätti päätuomari lopettaa vasta toisella puoliajalla, jolloin korttia heilui suuntaan sun toiseen. Punaiselta kortilta kumminkin vältyttiin ja otteetkin rauhottuivat hieman ottelun loppua kohden.

Toisella puoliajalla oli asetelma selkeä. Honka haki vimmatusti lisämaaleja ja KPV:n päätavoite oli estää pallo kaikin keinoinmenemästä maalin. Siinä laittoi vuoron perään jokainen pelaaja kroppaansa likoon ja viimeisenä lukkona oli vuoren varma Myllymäki.

Tuomarin viimein viheltäessä ottelu päätökseen oli ilo irti ja KPV pääsi juhlimaan upeitten kannattajiensa joukkoon nousua.

Tarpeeksi ei voikkaan joukkue ja taustat kiittää tuen määrää ja kuinka paljon se toi voitontahtoa lisää pelaajille. KIITOS!

Tästä onkin hienoa jatkaa ensi kaudelle ja toivoa kaikki tervetulleeksi kannattamaan ja seuraamaan KPV:n otteita Ykkösessä!

Tilastot
Esport FC Honka

1 - 1

(1-1)
8'MaaliMyntti Henri
8'MaalisyöttöMäki Teemu
45'VaroitusSipilä Aki
62'Vaihto ulosPalosaari Kim
62'Vaihto sisäänIhionu Bright
65'VaroitusIhionu Bright
66'VaroitusRauhala Timo
69'Vaihto ulosHuuhka Ville
69'Vaihto sisäänHeiermann Harri
72'VaroitusHeiermann Harri
76'VaroitusCeesay Yankuba
84'Vaihto ulosSipilä Aki
84'Vaihto sisäänMarjanovic Dominik
87'VaroitusMendy Matthew

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola