17
LOK
15.00
Edustus, Kakkonen Pohjoinen

Esport FC Honka - KPV   1 - 1

Espoo Tapiolan urheilupuisto

Toinen "puoliaika" lähestyy

Toinen ”puoliaika” nousukarsinnassa alkaa lauantaina 17.10. klo 15.00 Tapiolan urheilupuistossa Espoossa. Lähtökohta otteluun on jännittävä, sillä KPV vei ensimmäisen osan 1-0 kotikentällä. Pieni mutta merkittävä etu, sillä vierasmaalia ei päästetty ja se luo hieman painetta taas FC Hongan joukkueelle.

KPV:n terveystilanne näyttää hyvältä ja ensimmäisessä osaottelussa saadut pienet kolhut eivät pitäisi estää kenenkään pelaamista. Tosin Dawda Bah joutui valitettavasti lopettaa kautensa AC Kajaani ottelun jälkeen 27.9. Murtuma jalassa ei ota parantuakseen ja Bah odottelee nyt päätöstä leikataanko vai ei.

Nyt viimeistään tietävät joukkueet toistensa vahvuudet ja niitä lähdetään tietenkin estämään. Tarkkaan on varmasti viime lauantain ottelu analysoitu nauhalta ja heikkouksia etsitty. KPV:n taktiikka onnistui viimeksi suunniteltuun tapaan ja nähtäväksi jää jatketaanko samalla vai tuoko valmentajat Ylimäki ja Kalliokoski jotain muutoksia systeemiin.

Taistelutahdosta ei KPV:lla ole ainakaan puutetta ja siinä se vei selkeästi pidemmän korren viime ottelussa. Tahtoa joukkue imaisi itselleen lisää huikeasta kotiyleisöstä. Samaa sopii odottaa myös tulevasta ottelusta, sillä sekä Kokkolan että Helsinginkin suunnasta on tulossa hurja määrä kannattajia valloittamaan Tapiola.

KPV tarjoaakin oivan mahdollisuuden lähteä matkaan mukaan Kokkolasta. Junalippuja on vielä ostettavissa ja niitä voi lunastaa KPV-klubilta. Lisätietoa lippupaketista löydät osoitteesta: http://www.kpv.fi/uutiset/83467/fanimatka-huippuhintaan

Espoossa on mahdollisuus ostaa KPV:n fanituotteita! Mukana tuodaan myyntiin mm. vihreä peruukki (10€/kpl), KPV-pipo (10€/kpl) ja KPV-lippis (20€/kpl). Myynti tapahtuu Tapiolan urheilupuiston parkkipaikalla ennen ottelun alkua!

HUOM! Lauantain otteluun saapuvien KPV:n kannattajien sisäänpääsy otteluun tapahtuu jalkapallohallin puoleisesta portista numero 2. KPV:n kannattajille on omistettu jalkapallohallin puoleinen aurinkokatsomo.

Ottelusta on luvassa live-seuranta!

Tilastot
Esport FC Honka

1 - 1

(1-1)
8'MaaliMyntti Henri
8'MaalisyöttöMäki Teemu
45'VaroitusSipilä Aki
62'Vaihto ulosPalosaari Kim
62'Vaihto sisäänIhionu Bright
65'VaroitusIhionu Bright
66'VaroitusRauhala Timo
69'Vaihto ulosHuuhka Ville
69'Vaihto sisäänHeiermann Harri
72'VaroitusHeiermann Harri
76'VaroitusCeesay Yankuba
84'Vaihto ulosSipilä Aki
84'Vaihto sisäänMarjanovic Dominik
87'VaroitusMendy Matthew

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola