10
LOK
15.00
Edustus, Kakkonen Pohjoinen

KPV - Esport FC Honka  1 - 0

Kokkolan Keskuskenttä

The Peli! Otteluennakko sekä tietoa ottelutapahtumasta!

Otteluennakko

Nyt se on käsillä, peli josta puhuttiin jo keväällä! Enää 3 päivää, eli lauantaina 10.10. päästään puntaroimaan kakkosdivisioonan todellinen taso, kun KPV kohtaa FC Hongan nousukarsinnan 1.osaottelussa Kokkolan Keskuskentällä klo 15.00 alkaen.

FC Honka on omassa etelälohkossaan purjehtinut myötätuulessa ja pitänyt piikkipaikkansa koko kauden. 22 voittoa, 4 tasapeliä ja 1 tappio, maalisuhteella 56-11.

KPV:n kausi ei ole ollut yhtä tyyntä. 18 voittoa, 4 tasapeliä ja 5 tappiota, maalisuhteella 63-35.

Onko se etu karsintaotteluun nähden, että on ollut ylivoimainen lohkossaan ilman vastoinkäymisiä, taikka saanut tosissaan taistella pisteistään ? Se nähdään lauantaina

Hongan joukkuehengestä on vaikea mennä sanomaan, mutta KPV:n henki on kasvanut kauden mittaan ja on nyt erittäin vahvoilla. Varmaa on, että pelaajat pelaavat isolla motivaatiolla joukkueelle.

Joukkueet ovat pelityyleiltään aivan erit. Honka on enemmän hyökkäävä ja KPV puolustava. Hongan vahvuus on syöttöpeli ja KPV:n taas erikoistilanteet.

Valmentaja Antti Ylimäen mukaan se joukkue on vahvoilla, joka osaa paremmin eliminoida vastustajansa vahvuudet ja pystyy toteuttaan oman taktiikkansa.

Ottelutapahtuma

Ottelutapahtumaan ovat KPV:n toimihenkilöt varautuneet avaamalla 5 lippuluukkua sisääntuloporteille ja lisäämällä 2 virvokemyyntipistettä lisää eri puolille Keskuskentän aluetta, Pallo-Siskojen kioskin lisäksi.

FC Hongan kannattajille on varattu oma katsomo, joka sijoittuu Katariinankadun päätyyn. Tämä lisäkatsomo on siis tarkoitettu Hongan kannattajabussilla tuleville.

KPV:n kannattajaryhmälle on myös varattu oma osio puukatsomon sisääntuloportin puoleisesta päädystä.

Pääkatsomossa on n.700 istumapaikkaa, joista 30 on varattu otteluisännälle, joten ainoastaan saapumalla ajoissa otteluun varmistat katetun istumapaikan itsellesi.

Ennakkolipun voi ostaa KPV-Klubilta arkipäivisin klo 9-15. Kokkolan Prismasta pe 9.10 klo 11-19 tai tilata osoitteesta http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=12477

Lippuhinta: 10€ Aikuinen

                 5€ Opiskelija/Eläkeläinen/Varusmies

Kausikortti on voimassa myös karsintaottelussa!

HUOM! Sisääntuloporteilla suoritetaan turvallisuustarkastus! Tämä kannattaa ottaa huomioon saapuessa.

Ottelua ennen ja sen aikana on porttien lähettyvillä sekä Pallo-Sisko- kioskilla myynnissä KPV-fanituotteita. KPV kaulahuivin tai vihreän afroperuukin saa ottelupäivänä 10€:n hintaan kappale. Molemmat tuotteet saa 15€:n yhteishintaan!

Ottelun aikana on Pallo-Siskot- kioskilla myynnissä myös junalippuja Helsinkiin 17.10. pelattavaan nousukarsinnan 2.osaotteluun, joka pelataan Espoossa Tapiolan urheilupuistossa.

TEHDÄÄN KAIKKI YHDESSÄ THE PELISTÄ HUIKEA JA UNOHTUMATON TAPAHTUMA!!

Tilastot

1 - 0

Esport FC Honka
(1-0)
8'MaaliMendy Matthew
8'MaalisyöttöMäki Teemu
23'VaroitusCeesay Yankuba
54'Vaihto ulosHuuhka Ville
54'Vaihto sisäänIhionu Bright
74'Vaihto ulosSipilä Aki
74'Vaihto sisäänHeiermann Harri
77'VaroitusTshibasu Washilly
86'VaroitusRauhala Timo
90'Vaihto ulosPalosaari Kim
90'Vaihto sisäänMarjanovic Dominik
90'Veikkaustähdet **Mendy Matthew
90'Veikkaustähdet ***Sipilä Aki

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola