Edustus, Kakkonen Pohjoinen

GBK - KPV   2 - 0

Kokkolan keskuskenttä

GBK vei viimeisen 2-0

Kauden viimeisen derbyn vei GBK nimiinsä 2-0, Benjamin Storbackan ja Kyle Curingan tarkoilla sijoituslaukauksilla.

KPV huilautti suurimman osan avauskokoonpanon pelaajistaan välttääkseen pienien haavereiden suurenemista sekä estääkseen korttitilien täytön.

Peliaikaa ja –tuntumaa haluttiin toki antaa sitä vähemmälle saanneille, karsintaottelussa kun tarvitaan kaikki rosterista käyttöön.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Pallo oli vuorotellen kummankin joukkueen hallussa. Kim Palosaaren läpiajoa (2.minuutilla) lukuunottamatta ei nähty kummassakaan päässä vaarallisia maalipaikkoja. 25. minuutin kohdalla rupesi ote siirtyä enemmän KPV:lle. Ensimmäisen puoliajan loppuun pääsi KPV lukuisia kertoja GBK:n kuudentoista sisään, mutta ratkaisua ei löytynyt. Sen sijaan löytyi GBK:lta viimeistelijä puoliajan viimeisellä minuutilla. Benjamin Storbacka sai pallon 18 metrissä kuudentoista kulmalla. Tarkka kierteinen laukaus uppoi takakulmaan, eikä KPV:n maalissa torjunnut Scott Angevine mahtanut mitään.

Toinen puoliaika alkoi samoissa merkeissä kun ensimmäinenkin. 49. minuutin kohdalla meinasi Harri Heiermannin keskitys uppoa takanurkkaan, mutta GBK:n maalivahti Olli Nylund venyi palloon. 59. minuutilla teki GBK toisen maalinsa kun KPV epäonnistui purkaamaan pallon kuudentoista sisällä. Pallo ajautui keskelle kuudentoista rajalle, mistä siihen ensimmäisenä ehti Kyle Curinga. Curinga pääsi laukomaan pallon maaliin ilman että kukaan KPV:lta ehti laukauksen peittoon.

Maalin jälkeen siirtyi ote enemmän GBK:lle. Puoliaika pelattiin kumminkin loppuun ilman suurempia maalinteko mahdollisuuksia kummaltakaan.

KPV:n joukkueessa debyyttinsä teki 17-vuotias Miko Tornikoski. Tornikoski tuli Aki Sipilän tilalle kentälle ottelun 78. minuutilla.

KPV:sta ottelussa palkittiin yhdellä veikkaustähdellä Sipilä, joukkueen parhaimpana Heiermann sekä energisimpänä Jouni Ahvenkoski.

GBK

2 - 0

(1-0)
9'VaroitusMarjanovic Dominik
52'Vaihto ulosPalosaari Kim
52'Vaihto sisäänIhionu Bright
71'Vaihto ulosJokihaara Petteri
71'Vaihto sisäänKentala Jere
78'Vaihto ulosSipilä Aki
78'Vaihto sisäänTornikoski Miko
90'Veikkaustähdet *Sipilä Aki