3
LOK
14.00
Edustus, Kakkonen Pohjoinen

GBK - KPV   2 - 0

Kokkolan keskuskenttä

Kauden viimeinen derby!

Ennen nousukarsintaotteluja pelaa KPV vielä runkosarjan viimeisen ottelun  lauantaina 3.10. GBK:n vieraana.

GBK varmisti jo pari kierrosta aikaisemmin sarjapaikkansa Kakkosen pohjoislohkossa. Ennen viimeistä kierrosta on GBK 6. sijalla, 35 pisteellä.

GBK:lta varmuudella ottelusta ovat poissa Ville Luokkala pelikiellon takia, sekä KPV:sta kesken kauden siirtynyt Ville Jylhä. Jylhän siirryttyä GBK:hon on sovittu, ettei hän pelaa kyseistä ottelua.

KPV:lta ottelusta on varmuudella poissa Yankuba Ceesay, jonka korttitili täyttyi viime ottelussa. Toki silmällä pitäen tärkeää karsintaottelua, otetaan myös huomioon esim. Henri Myntin ja Matthew Mendyn korttitilit, jotka ovat molemmat yhden kortin päässä pelikiellosta. Myös pienistä haavereista kärsivät pelaajat saattavat saada huilia taikka jäävät vähemmälle peliajalle.

Otteluun tuskin kumpikaan joukkue on lähdössä hällä väliä meingillä, vaikka sen suurempaa panosta ei enää olekaan. Derby on kumminkin aina derby! Ensimmäisessä kauden keskeisessä ottelussa tasattiin pisteet 1-1 tuloksella ja toisessa KPV voitti niukasti 2-1.

Viimeinen ottelukierros potkaistaan käyntiin jo klo 14.00 Keskuskentällä. Ottelusta on luvassa live-seuranta tuttuun tapaan.

Tilastot
GBK

2 - 0

(1-0)
9'VaroitusMarjanovic Dominik
52'Vaihto ulosPalosaari Kim
52'Vaihto sisäänIhionu Bright
71'Vaihto ulosJokihaara Petteri
71'Vaihto sisäänKentala Jere
78'Vaihto ulosSipilä Aki
78'Vaihto sisäänTornikoski Miko
90'Veikkaustähdet *Sipilä Aki

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola