Akatemia, Miesten Kolmonen

KPV Akatemia - FF Jaro/U23  1 - 1

Kokkola, Keskuskenttä TN

Akatemia varmisti sarjapaikkansa tasapelillä

Kolmosen kautta on tämän pelin jälkeen jäljellä vielä kolme ottelua. Akatemia tarvitsi kotiottelustaan Jaron reservejä vastaan vähintään tasapelin, jotta sarjapaikka olisi varmistunut. Minimitavoite maanantai-illan pelistä saatiinkin, mutta enemmän olisi ollut otettavissa.

Jaron akatemiaakin nuorempi joukkue oli läpi ottelun altavastaajana, mutta jaksoi yrittää ja roikkua mukana loppuun asti. Palkinto tuli toisella lisäaikaminuutilla, kun Elias Mickelson tasoitti vapaapotkun jälkitilanteesta lopputulokseksi 1-1.

KPV oli siirtynyt johtoon toisen jakson alussa, kun loistavasti pelannut B-juniori Arop Ring kikkaili päätyviivalla parinkin Jaron pelaajan ohi ja tarjosi pallon tyhjän maalin eteen Aatu Paanasen viimeisteltäväksi.

Akatemian seuraava kotiottelu on maanantaina 18.9 Sundomia vastaan.

(0-0)
49'MaaliPaananen Aatu
92'MaaliMickelsson Elias