Sopimusuutisia: Kaksin kappalein lisää vahvuutta edustukseen!
Julkaistu: 03.03.2022 18.00

Sopimusuutisia: Kaksin kappalein lisää vahvuutta edustukseen!

KPV on solminut pelaajasopimukset edustusjoukkueen mukana testipelaajina olleiden Roni Pietsalon (19) ja Miika Kauppilan (21) kanssa.

Natevan eli nykyisen NJS:n riveissä ensimmäiset askeleet kohti jalkapalloilijan uraa ottanut Miika Kauppila tarjoaa KPV:lle laiturina tai kymppipaikan roolissa monipuolisuutta niin hyökkäys- kun puolustussuuntaankin.

– Pelaajana viihdyn laiturina tai kymppipaikalla, ja nautin 1vs1-tilanteista, Kauppila kertoo.

Kauppila siirtyi Natevan riveistä Käpylän Pallon eli KäPan vahvuuteen vuonna 2013. Loput juniorivuodet selätettiin samassa osoitteessa, ja tie vei edustusjoukkueeseen asti Miesten Kakkoseen, jossa hän Kauppila oli runkopelaajia.

Kaksi vuotta myöhemmin IF Gnistan löysi nuoren pelaajan noustessaan Ykköseen vuodeksi 2020. Loukkaantuminen palautti miehen vielä kertaalleen Käpylään viime syksyksi 2021, ennen kuin suunnaksi valikoitui Kokkola.

– Kokkolasta huokuu jalkapallotunnelma. Odotan innolla kaupunkiin tutustumista kauden aikana. Toivottavasti tavataan hienolla Keskuskentällä tositoimissa. Kannattajille terveisiä, että teidän kannustus on meille tärkeää ja tulette olemaan tärkeä osa joukkuetta!

KPV:n ja Kauppilan solmima sopimus kattaa kauden 2022.

Torniolainen Roni Pietsalo aloitti jalkapallon TP-47:ssä. Kolme kautta sitten nuori keskikenttäpelaaja pakkasi laukkunsa ja otti suunnaksi Rovaniemen, tarkemmin RoPS:n.

– Pelipaikkani on kymppipaikka, eli hyökkäävä keskikenttä. Olen taitava, molempijalkainen pelaaja, joka on varustettu hyvällä peliälyllä. Tuon joukkueeseen pallovarmuutta ja vaaraa hyökkäämiseen.

Pääosin RoPS:n kakkosjoukkueessa otteillaan säväyttänyt herra on vakuuttunut Kokkolasta uutena kotikaupunkina.

– Kokkola vaikuttaa mukavalta paikalta. Olen saanut hyvän vastaaonoton pelaajilta sekä valmennukselta. Odotan innolla tulevaa kautta!

Pietsalo onkin ehtinyt esiintyä KPV:n matkassa harjoitusotteluissa, sekä alkaneen Ykköscupin kolmessa pelissä.

KPV:n ja Pietsalon solmima sopimus kattaa kauden 2022.


KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola