B-juniorit varmisti paikan Ykköseen
Julkaistu: 23.09.2017 00.00

B-juniorit varmisti paikan Ykköseen

Avausottelussa KPV hävisi keskimäärin pari vuotta vanhemmalle Tornion TP-47:lle 9-2. KPV:n maaleista vastasivat Santeri Mäkinen ja Sampo Rintala.

- Meillä joukkueen runko koostui pääosin 02-syntyneistä C-junioreista, kun Torniolla oli ikäluokan sallimat kaksi yli-ikäistä 99-poikaa. Fyysinen ylivoima vain oli liikaa, kertoi valmentaja Marko Lehtonen.

Karsinnan toinen ottelu oli miellletty jo ennen turnauksen alkua tärkeämmäksi kuin ensimmäinen, sillä Virkiä tiedettiin heikommaksi kuin Tornio. KPV hajoittikin hyvällä syöttöpelillään Virkiän. Noa Lehtosen aikainen osuma avasi pelin. Virkiä pystyi ajoittain painostukseen, mutta lopulta peli alkoi ratketa jakson puolivälissä. Wegye Wegye teki 2-0 ja sen jälkeen Virkiä romahti. Sampo Rintala 82) ja Christian Virta tekivät taukonumeroiksi 5-0. Toisella jaksolla Wegye Wegye, Oskari Ojala ja Kasper Weizman latoivat maaleja sen verran, että turnauksen maaliero ei jäänyt miinukselle (maaliero 10-10).

- Noin iso tasoero ei ollut, mutta pelistä tuli avoin, kun saimme alkuun osuman. Kyllä Virkiäkin pystyi ajoittain meitä painostamaan, selvitti Lehtonen.

Turnauksen viimeisessä ottelussa Virkiä hävisi vielä Torniolle 7-0.

02-pojat nousevat ensi kaudella B-junioreiksi ja joukkueesta ainoa vanheneva pelaaja on 00-syntynyt Wegye Wegye, joka hänkin saisi pelata yli-ikäisyysluvalla vielä ensi kaudella.

Onnittelut pojille ja taustajoukoille. Syksyn tavoite saavutettiin. 

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola