KPV kehittää ottelutapahtumaa, uutuuksina mm. Baari ja Lapsiparkki
Julkaistu: 26.05.2017 00.00

KPV kehittää ottelutapahtumaa, uutuuksina mm. Baari ja Lapsiparkki

KPV kehittää ottelutapahtumaa, uutuuksina mm. Baari ja Lapsiparkki

KPV siirtyy seuraavan kotiottelun myötä Keskuskentälle ja sen myötä Vihreä myös kehittää ottelutapahtumaa jälleen askeleen eteenpäin.

Tulevia uudistuksia ovat mm. paljon kysytyt KPV Baari sekä Lapsiparkki, ottelupäivän Snapchat sekä parannuksia mm. maksukorttimaksamiseen.

Keskuskentän pääkatsomon viereen rakennetaan ravintola/baari, jossa on 100 asiakaspaikkaa ja B-oikeudet. Baari aukeaa 1 tunnin ennen ottelun alkua. Baarin nimestä järjestetään nimikilpailu sosiaalisessa mediassa!

Yhteystyökumppanina toimii Hartwall, joka toimittaa myös ottelutapahtumien virvoitusjuomat.

Pääkioskin viereen avataan Lapsiparkki, jossa vastuuvetäjinä toimivat KPV:n Hyvää Seuraa ESR-hankkeen kautta rekrytoimat Nuoriso- ja Vapaa-ajanohjaajaopiskelijat. Kerrallaan Lapsiparkkiin mahtuu maksimissaan 30 lasta.

KPV on aktivoitunut myös Snapchatissa. Alkuun luvassa on pelipäivän tapahtumia, jatkossa varmasti laajempaakin päivitystä mm. joukkueen arjesta.

Myös Instagramiin ja Facebookiin tulee lisää sisältöä, kun ottelun jälkeen julkaistaan tilastot, yhteistyössä kokkolalaisen ohjelmistotalo Softwaven kanssa.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin heti lauantaina 3.6. klo 17.00, jolloin Keskuskentälle vieraaksi saapuu EIF Tammisaaresta.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola