Maailman paras päivä
Julkaistu: 11.05.2017 00.00

Maailman paras päivä

Otsikko on suora lainaus erään lapsen suusta kuultuna, kun 560 esikoululaista opettajiensa kanssa osallistui 10.5. pidettyyn Jalkapalloseikkailuun Kokkolan Kippari-hallissa. Seikkailu oli KPV:n eskarifutiksen tämän lukuvuoden loppuhuipennus ja ainakin osallistujien olemuksesta saattoi päätellä, että huipulla oltiin.

Kevättalven aikana miesten edustusjoukkue vieraili Kokkolan esikouluissa pitäen futisaiheisia liikuntatunteja 450 esikoululaiselle. Jalkapalloseikkailuun saapuikin sitten lähes koko kaupungin esikouluikäluokka kiertelemään erilaisille liikunnallisille rasteille. Välillä mentiin jalkapalon kanssa ja välillä ilman, mutta tekeminen oli joka tapauksessa iloista ja innostunutta jokaisella rastilla.

Ruokatuntia vietettiin hallin katsomotiloissa, missä eskarit nauttivat mukana tuomiaan eväitä sekä tarjolla ollutta pillimehua ja makkaraa.Tuhdista lounaasta huolimatta meno jatkui KPV:n junioripelaajien vetämillä rasteilla iltapäivällä samanlaisella vauhdilla.

Kun miesten edustusjoukkueen pelaajat pujottivat iltapäivän päätteeksi jokaiselle kultamitalit kaulaan ja esikoululaiset sai osallistumisestaan mukaan diplomin ja oman jalkapallon, palasi Kokkolan kaupungin järjestämällä bussikuljetuksella esikouluihin onnelliset lapset.

Ilman paikallisia tukijoita tapahtuman järjestäminen olisi mahdotonta ja paikallaan onkin lausua sydämelliset kiitokset niille, jotka mahdollistivat ilmaiset tarjoilut sekä lapsille jaettavat palkinnot. KPV:n Eskarifutiksen tukijoita tänä vuonna olivat: Kokkolan Kotijoukkue, Kokkolan Energia, Hämeen Laaturemontti, Halpa-Halli, Prisma, Vesivek sekä Seritec. Mukana Eskarifutiksen toteutuksessa olivat myös Hyvää Seuraa-ESR hankkeen kautta KPV:ssä toimivia Nuoriso- ja Vapaa-ajanohjaajaopiskelijoita.

Eskarifutis on vakiinnuttanut paikkansa osana Kokkolan esikoulujen lukuvuotta. Kevättalven esikoulukiertue, sekä kevään huipentava Jalkapalloseikkailu ovat asioita, joita lapset odottavat jo syksystä alkaen. Myös esikoulujen opettajat arvostavat KPV:n tekemää työtä. Kouluvierailuja kiiteltiin kovasti ja eräs Jalkapalloseikkailuun saapunut opettaja totesikin että: ”kyllä tänne on ihana tulla”.


Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola