KPV hakee junioreiden valmennuspäällikköä
Julkaistu: 07.02.2016 00.00

KPV hakee junioreiden valmennuspäällikköä

”Kalahallin hiekasta noussut...”

KPV on perinteikäs ja menestynyt suomalainen jalkapalloseura. Seuran edustusjoukkue pelaa tällä hetkellä miesten Ykkösessä ja naisten joukkue (yhteistyöseura KF10) Naisten Ykkösessä.

Lisäksi seuralla on miesten kolmosessa pelaava KPV akatemia ja ikäluokat B-junioreista jalkapallokouluun niin tytöissä kuin pojissakin. Juniorijoukkueita on 18 kpl ja niissä pelaa noin 400 junioria. Pelipasseilla mitattuna KPV on Keski-Pohjanmaan piirin suurin seura.

Haemme seuraan Juniorivalmennuspäällikköä, jonka tehtävänä on organisoida ja ohjata seuran alle 15-ikäisten juniorijoukkueita ja joukkueiden toimihenkilöitä seuran valmennuslinjan mukaisesti. Toimenkuvaan kuuluu myös toimiminen asiantuntijana vanhempien ikäluokkien peli- ja pelaaja-analyyseissä.

Juniorivalmennuspäällikön raportointivastuu

Juniorivalmennuspäällikkö raportoi työstään säännöllisesti KPV:n juniorit ry:n hallitukselle.

Olethan

Motivoitunut, sitoutunut, ahkera ja johtajaominaisuuksilla varustettu henkilö, jolla on vähintään UEFA B-tason valmentajatutkinto (tai vastaava koulutus). Osaat olla systemaattinen ja suunnitelmallinen.

Arvostamme hakijassa pelaajataustaa, pedagogisia kykyjä, hyviä sosiaalisia taitoja ja lajituntemusta. Lisäksi toivomme, että osaat verkostoitua Palloliittoon ja lähialueen seuroihin. Luonnollisesti myös kirjalliset viestintätaidot, atk-taidot ja kyky raportoida toiminnasta, ovat edellytys tehtävässä menestymiselle.

Pyydämme lähettämään hakemuksesi palkkatoiveineen 4.3.2016 mennessä KPV:n sihteeri Jouko Vierimaalle sähköpostiin jouko.vierimaa@anvianet.fi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja mahdolliset suosittelijat.

Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Rauno Lesonen 045-6744 594 tai raunleso@gmail.com

Ennen työsuhteen solmimista valmentajalta pyydetään nähtäväksi oikeusrekisterikeskuksen myöntämä rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Tervetuloa vihreään perheeseen ! http://www.kpv.fi/

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola