Uusi harjoitusjakso ja Hurmosviikko käynnistyi!
Julkaistu: 04.03.2015 00.00

Uusi harjoitusjakso ja Hurmosviikko käynnistyi!

Edustuksen kolmas harjoittelujakso käynnistyi viikon tauon jälkeen. Viikko huipentuu lauantaina Kipparissa pelattavaan ratkaisevaan hurmosotteluun GBK:n vieraana, mistä vain voitto tai kahden maalin tasapeli riittää kannun kotiin tuomiseksi ensimmäisen kotiottelun päätyttyä 1-1 tasuriin.

Heti seuraavanakin launtaina taas sitten jännitettävää riittää, kun Suomen Cupin 4. kierroksen arvontatulos heitti vastaan FF Jaron. Ottelu pelataan Santahaan tekonurmella 14.3. klo 15:00. Samalla peruuntui myös tuolle päivälle alustavasti sovittu harjoitusottelu VIFK:ta vastaan.

Sarja ja varsinaiset taistelut pisteistä alkavat Palloliiton tänään julkaiseman otteluohjelman mukaan ti 28.4. Santahaan illassa keinonurmella, missä vastaan asettuu Kerho -07 Seinäjoelta ja näin ”Tinke” ja ”Silppuri” saavat heti iskeä entisiä pelikavereita vastaan vihreässä paidassa! Mielenkiintoinen yhteensattuma myös, että KPV:n kenraaliharjoitus vain kymmenen päivää ennen tätä on alustavasti sovittu niin ikään Kerho -07 vastaan.

Sarjaohjelmasta äkkiseltään mehukkaaksi sen tekee ainakin se, että kierrokset päättyvät paikallistaistoihin GBK:ta vastaan ja ottelupäivätkin ovat perjantai, keskiviikko ja lauantai. Siinä sitä on hurmosta kylliksi....voi veljet!!!

 

  • Marraskuussa aloitettiin ylimenokauden reeneillä jouluun asti, missä haettiin pohjia.

    Vuoden alusta pistettiin sitten vähän lisää pökköä pesään kun eka peruskuntokausi alkoi. Myös pikkuisen ottelutuntumaa saatiin muutaman harjoitusmatsin ja yhden cupin ottelun myötä.

    Nyt käynnistyi toinen peruskuntokausi, missä ruuvia kiristetään vielä. Pääsiäistauon jälkeen tulee sitten kolmen viikon valmistautumisjakso, missä paneudutaan entistä enemmän pelillisiin asioihin
    , veistelee valmentaja Niko Kalliokoski harjoittelun rytmityksestä.

 

 

Maanantaina aloitettiin heti testeillä (nopeus, voima, kestävyys), missä sykemittarit saivat kyytiä ja maitohapot polttivat jaloissa. Valmennus sai faktatietoa siitä, mihin suuntaan ollaan menossa - missä ollaan mikä maa. Ja varsin hyvältähän tuo näytti, suunta on oikea. Valmennusjohto oli varsin tyytyväinen näkemäänsä - etten sanoisi jopa ilahtunut!

 

Joukkueen fyysisen valmentajan Rasmus Brobergin näkemyksiä testien tuloksista ja siitä missä mennään:

  • Olivathan testien tulokset rohkaisevia, etenkin kestävyyspuolella (beep-testi), missä joukkueen keskiarvo on hyvinkin korkea ja oikealla tiellä, muutamia loukkaantuneita ja sairastaneita pelaajia lukuun ottamatta. Jos käyrät nousee samalla mallilla seuraavien jaksojen aikana niin ok. Tämä ei kuitenkaan ole se vaikein asia. Haaste on saada kestävyyspuoli pysymään, kun tiivis otteluputki sarjassa alkaa. Jos se olisi helppoa, niin kaikki osaisivat sen tehdä.
  • Ketteryys- ja nopeuspuolella on vielä tekemistä ja ne tulevat lisänä seuraavan kahden jakson aikana.
  • Myös se, että miten nämä kaikki ominaisuudet saadaan siirrettyä peliin ja pelitilanteisiin onkin sitten se asian varsinainen ydin, tähdentää Rasse lopuksi.

 

Tiistain harjoitus toikin sitten taas jo jobinpostia, kun Dawda Bah satutti pelitilanteessa takareitensä ja joutui vetäytymään harjoituksesta. Vamman vakavuudesta ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola