Yankuba ”Mal” Ceesayn kanssa kolmen vuoden sopimus!
Julkaistu: 03.10.2014 00.00

Yankuba ”Mal” Ceesayn kanssa kolmen vuoden sopimus!

Kokenut Gambialaissyntyinen 30-vuotias Yankuba ”Mal” Ceesay  siirtyy vuoden mittaisen AC Kajaani pestin jälkeen KPV:n riveihin.

Tätä ennen Ceesay pelasi kaksi kautta Tallinnalaisessa JK Nõmme Kalju joukkueessa Eestin mestaruusliigassa. Heinäkuussa 2013 JK Nömme Kalju tiputti HJK:n Champions liigan toisella karsintakierroksen kotivoitollaan 2-1. ”Mal” teki tuolloin ottelun avausosuman ja ensimmäisen maalinsa UEFAn Champions liigassa. Ikimuistettava hetki, tuumailee ”Mal” hymyssä suin reilun vuoden takaisia tunnelmia muistellessa.

(Tästä linkistä näet ottelun ja maali syntyy 27. minuutin kohdalla kulmapotkusta)

”Malilla” on tilillään myös Gambian maajoukkueen otteluita. Lisäksi hän on ensimmäinen gambialainen, joka on ammatikseen pelannut Latinalaisessa Amerikassa (Perussa). Kokemusta löytyy myös Englannin ja Ruotsin sarjoista.

Keskikentän pohjalla parhaiten viihtyvä Ceesay opiskelee myös valmentamista, mihin tehtäviin hän myös uransa loputtua tähtää. Vajaan kahdeksan kuukauden Suomessa asumisen jälkeen sympaattinen pallotaituri tulee jo hyvinkin auttavasti toimeen suomen kielellä jota hän myös määrätietoisesti pyrkii kehittämään, vaikka sitten ”finglishin” turvin, niin kuin yhdessä tuumailtiin… ;)

Tervetuloa Mal!

 

Jatkosopimuksen seuraavalle kaudelle ovat myös tehneet GBK-kasvatit Ville Huuhka ja Petteri Jokihaara, joka otti tällä kaudella tuntumaa myös pakin tontille.

 

Voimassa oleva sopimus tulevalle kaudelle on Henri MyntinKim PalosaarenHarri Heiermannin ja Jere Kentalan kanssa. 

 

 

KPV edustus   

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola