B-juniorit SM-sarjaan
Julkaistu: 14.10.2014 00.00

B-juniorit SM-sarjaan

SM-karsintasarja pelataan kahdessa kymmenen joukkueen lohkossa eli mukana on 20 Suomen parasta joukkuetta. Viime kesänä SM-sarjaa pelanneet 10 joukkuetta olivat itseoikeutettuja talven karsintasarjaan. Ykkösestä tuli kolmen lohkon kaksi parasta ja parhaat lohkokolmoset (joihin KPV:kin lukeutui). Lisäksi sarjaa täydennetään C15-ikäisten Kai Pahlman -turnauksen parhailla joukkueilla. Samasta organisaatiosta ei voi tulla SM-karsintaan kuin yksi joukkue.

KPV:n B-juniorit pelasivat myös viime talvena SM-karsintasarjaa, mutta kyyti oli tuolloin liian kylmää. Keväällä joukkueessa oli hieman turbulenssia mm. valmentaja vaihtui ja muutama talven SM-sarjaa pelannut pelaaja lähti pois. Valmentajavastuun ottaneet Tony Mäki ja Harri Hujanen tekivät kuitenkin loistavaa ja ennen kaikkea nousujohteista työtä joukkueen kanssa. Peli kehittyi koko ajan paremmaksi ja ennen kaikkea pelaajat kehittyivät. Akatemian nelosen joukkuekin pääsi nauttimaan B-junnujen parhaista hedelmistä. Kiitos odotti kauden päätteeksi.

Tulevana talvena SM-karsintaan hyökkäävät ikäluokkaa 99-98 olevat pelaajat, saattaapa siellä joitakin 00-syntyneitäkin joukkueessa olla.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola