Hauska mutta kiihkeä Kokko La Liiga rävähtää käyntiin!
Julkaistu: 30.09.2014 00.00

Hauska mutta kiihkeä Kokko La Liiga rävähtää käyntiin!

Kauden 2014 Kokko La Liigan avaa itseoikeutetusti sarjanousijat. Valioliigaan niukasti Rimmi Rangersin edelle kiilannut Deportivo Puerto Kokkola kohtaa Norh Starsin Valioliigassa. Nousijajoukkue on myös kohentanut hiukan profiiliaan Valioliian nousemisen myötä ja kannattajien näin vaatiessa. Seuran virallinen nimi on nyt Puerto Deportivo De La Kokkola ja se on myös painettu fanijoukkojen viireihin. Tässä on sitä kuuluisaa "texasia" roppakaupalla - ja niin pitää ollakin!

Championshipin avauksessa nähdään niin ikään divarista suvereenisti nousseen Tuu Mukaan joukkueen, joka ottaa heti mittaa viime vuoden Championshipin kärkiporukasta Rimmin ylpeydestä Rimmi Rangersista, joka oli viittä vaille nousemassa Valioliigaan. Tiedotuksen saamien tietojen mukaan Rangersit eivät saa parasta joukkuetta tänään sarja-avaukseen ja suhteutuvatkin syystä hiukan pelonsekaisin tuntein uuteen haastajaan.

Avauspäivänä pelataan kaiken kaikkiaan kuusi ottelua (Valioliiga ja Championship). Ykkösdivari kirmaisee käyntiin kahdeksalla joukkueella torstaina, kun eka ottelussa on tuplapanokset pelissä. Ottelun voittaja saa paitsi kolme arvokasta sarjapistettä, myös pääsy Liigacupiin varmistuu voitolla!

Otteluista (ohjelma, tulokset, sarjataulukot, pistepörssit, joukkueet, kuvat ym.) lisää verkkosivuilta www.jopox.fi/kokkolaliiga 

Tervetuloa seuraamaan jalkapallon todellista riemua loistavissa olosuhteissa!

La Liiga team

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola