KPV:lle mitaleita Kokkola cupissa
Julkaistu: 23.07.2014 00.00

KPV:lle mitaleita Kokkola cupissa

Poikien 03- ja 04- sarjassa pelattiin erikseen kilpa- ja yleinen sarja ja 03-joukkue voitti kilpasarjan finaalissa Lapuan Virkiän jännittävien vaiheiden jälkeen ansaitusti 2-1.  04-joukkue voitti puolestaan kilpasarjan pronssipelissä  FC YPA:n ylivoimaisesti 4-0. Mainittakoon, että  alkusarjassa joukkue voitti mm. turnauksen voittaneen FC Santoksen 1-0.

02-sarjan finaalissa nähtiin jännittävä ja korkeatasoinen ottelu KPV:n ja Jaron välillä. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa ratkaista ottelu jo varsinaisella peliajalla, mutta kun siinä ei kumpikaan joukkue onnistunut päädyttiin voittaja ratkaisemaan rangaistupotkuilla. Tässä Jaro oli 4-3 parempi. KPV:n joukkue ei hävinnyt turnauksen yhdeksästä ottelustaan ainuttakaan varsinaisella peliajalla.

Myös 01-poikien pronssipelissä KPV – FC Santos paremmuus ratkaistiin rangaistupotkuilla, jonka KPV voitti 4-3. Välierissä joukkue oli harmittavasti hävinnyt finaalipaikan niin ikään rangaistuspotkuilla turnauksen voittaneelle Jarolle.

Tytöissä KPV pelasi  C14-junioreiden finaalissa GBK:a vastaan, mutta hävisi niukasti 1-0. Sitä ennen KPV oli voittanut viisi otteluaan maalierolla 9-0.  D13- ja D12 tyttöjen pronssiottelut sujuivat KPV:lta voitokkaasti. D13-tytöissä kaatui kajaanilainen FC Wimma 4-3 ja D12-tytöissä kaatui GBK maalein 4-1.

Tästä on hyvä jatkaa loppukesän peleihin.

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola