Eskarifutis liikutti lähes tuhatta
Julkaistu: 10.05.2018 00.00

Eskarifutis liikutti lähes tuhatta

KPV:n järjestämä ja pitkin kevättä jokaisessa kaupungin esikoulussa vieraillut tapahtuma sai arvoisensa huipennuksen. Kesäisessä säässä kokoontui Kipparihalliin kaikki jalkapalloseikkailuun osallistuneet 560 lasta ja noin sata tarhanopettajaa ja vajaat sata KPV:n järjestäjää. Lisäksi kevään aikana järjestelyihin osallistui suuri määrä seuran väkeä.

Seikkailu oli alkanut jo lumen ollessa maassa edustusjoukkueen pelaajien kiertäessä vuorollaan kaupungin kaikki eskarit. Kipparihallin tapahtuma päätti tämän kauden seikkailun.

- Jo nyt olemme saaneet pelkästään iloista ja hyvää palautetta kodeista, toteaa yksi seikkailussa mukana olleista eli KPV:n hankekoordinaattori Ilkka Junttila.

- Eskarifutis pidettiin nyt neljännen kerran ja matkan varrella on opittu aina vain sujuvampaan tekemiseen, totesi puolestaan koko eskarifutiksen idean isä eli Jarkko Björkbacka.

Eskarifutiksen jalkapalloseikkailu on kasvanut todella isoksi ja odotetuksi tapahtumaksi. Se vaatii seuralta paljon resursseja, kun suunnitellaan ja huolehditaan että kaikki seikkailuun osallistuvat saadaan samaan aikaan ja samaan paikkaan ja homman vielä pidettyä järjestyksessä. Onneksi tähän tekemiseen on löytynyt myös tukijoita yhja yhteistyökumppaneita.

Lasten ja vanhempienkin iloinen mieli on paras palkinto onnistumisesta. Seikkailu jatkuu.  

 

Seuran uusimmat

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola