B-tytöt, BT SM alaloppusarja pohjoinen

KPV - Siklu/YJ  5 - 2

Ykspihlajan Urheilukenttä

B-tytöille tärkeä voitto, 5-2!

Ennen ottelua tuli taas pientä jobinpostia niin kuin viimeiset pari viikkoa ovat osoittaneet. Koulut ovat alkeneet ja taudit ovat päällä. Illan ja aamun aikana kolme tyttyö ilmoitti sairastuneensa, mutta niillä mennään ketä jalkeille saadaan.

1 puoliaika

Puoliaika alkaa vierasjoukkueen kahdella kulmapotkulla, mutta ei mitään vaarallista. Ottelun 7 minuutilla Roosa Nyman etenee laidasta kohti maalia ja syöttö Keena Koskelalle joka laukoo suoraan ja maalivahdista kimmonneen pallon ohjaa Sofia Matikainen tarkasti sisälle ja meille 1-0 johdon. Tämän jälkeen meidän lievää hallintaaa, mutta maalipaikat vähissä. Ottelun 22 minuutilla pääsee Keena Koskela laukoo hyvän syöttökuvion päätteeksi n.20 metristä, mutta vähän ohi. Tämän jälkeen vastujakin hyvin pelissä mukana, mutta maalipaikat vähissä. Ottelun 33 minuutilla vierasjoukkueen alakerrassa pientä sähellystä ja Keena Koskela pääsee laukoon n.20 metristä ulkona olleen maalivahdin ja olemme 2-0 johdossa ja samalla taukonumerot ovat taululla.

2 Puoliaika

Toinen puoliaika alkaa tasaisissa merkeissä. 49 minuutilla Frida Nyman laukoo kaukaa, mutta vähän ohi. 57 minuutilla Ada Mannströmin voimakas karvaus tuottaa tulosta ja pääsee kasvotusten maalivahdin kanssa ja tarkka laukaus alanurkkaan 3-0. Tästä muutama minuutti Ada Mannström etenee laitaa pitkin ja hieno syöttö keskelle Roosa Nymanille, joka "Jutilamaisesti" laukoo suoraan syötöstä läheltä ylös 4-0. En tiedä tuliko hyvän olon tunne vai mikä, mutta ottelun 65 minuutilla vieraiden Elina Kettunen kaventaa 4-1. 70 minuutilla Fanny Huuhka koittaa laukaisuvoimaansa parista kympistä ja onhan sitä vähän yli. 77 minuuttia Fanny Huuhka nostaa keskelle ja Sofia Matikainen nappaa pallon puolustajan suojauksesta ja pääsee yksin läpi kiertäen maalivahdin ja laittaa pallon helposti tyhjään maaliin 5-1. Viimeisellä minuutilla vierasjoukkueen Mari Kanerva kaventaa 5-2. Vierasjoukkueesta palkitaan Saara Winter ja kotijoukkueesta palkitaan Ada Mannström. Kotijoukkueelle kyllä täytyy antaa tunnustus koko joukkueelle, että voittoa haluttiin ja se saatiin.

Tämä voitto tarkoitti, että ohitimme Varkauden sarjataulukossa, mikä takaa meille pikkuisen paremmat lähtökohda ensi lauantaiksi Varkauteen. HYVÄ TYTÖT!

klikkaa kauden viimeisen kotiottelun kuvasarjaa suuremmaksi...

Tilastot

5 - 2

Siklu/YJ
(2-0)
7'MaaliMatikainen Sofia
33'MaaliKoskela Keena
57'MaaliMannström Ada
61'MaaliNyman Roosa
61'MaalisyöttöMannström Ada
67'Vaihto ulosNyman Roosa
67'Vaihto ulosHedman Maija
67'Vaihto sisäänRintala Sofia
67'Vaihto sisäänNurmi Nanna
77'MaaliMatikainen Sofia
77'MaalisyöttöHuuhka Fanny