26
HUH
16.00
Edustus, Kakkonen Pohjoinen

JBK - KPV   0 - 0

Länsikenttä, Pietarsaari

Maalittomalla pistejakoon avauksessa!

Vauhdikas peli, missä kumpikaan ei lähtenyt loppujen lopuksi safetaamaan, lienee ominainen kuvaus tälle sarjan avausottelulle ja derbylle.  Täysi pistepotti kiilui kummankin silmissä ja se oli pelille tervetullutta. Vauhtia riitti – ei hinkattu.

KPV lähti painamaan kovalla intensiteetillä ottelun alussa saaden muutaman tilanteenpoikasen kulmurit mukaan lukien aikaiseksi. JBK huomasi muutaman vaarallisen vastaiskun jälkeen täydet mahdollisuudet vaikka täyteen pistepottiin ja peli tasaantui.

KPV hätääntyi. Kiire tuli. Kenttä näytti ja tuntui pieneltä – tilaa ei ollut. Ei puolustettu joukkueena ja kontrolli / maltti ylöspäin pelaamisesta puuttui, myös ekan ottelun puristus näkyi.

Superpaikkoja ei kumpaankaan päähän nähty ja puoliajalle mentiin oikeutetusti 0-0 lukemissa. Muutaman kerran oli Ville Huuhka karkaamassa, mutta tarpeeksi lähelle ei päästy. Myös Joonas Pennanen tarjoili pariin otteeseen ratkaisupaikkoja päädystä lähtevillä oivallisilla tarjoiluillaan.

JBK:n lähentelyt puolestaan siivosi Joonas Myllymäki vuorenvarmoilla otteillaan läpi ottelun.

Toiselle jaksolle saatiin hyvä startti. Peli näytti rakentuvan mallikkaasti klap-klap systeemillä laitojen kautta. Heti kärkeen saatiinkin ottelun vaarallisin ja kolmen pisteen sauma, kun laitalinkin paikalle siirretty Aaro Hedman murtautui boxin sisälle ja päätyyn, mistä hän tarjoili pallon kovalla syötöllä takaviistoon viiden metrin viivalle hyvin esiin tulleelle Konsta Tastulalle Ville Huuhkan juostua hämäävästi yli, jolloin kaikki olivat jo valmiita tuulettamaan, mutta – voi veljet - yli! Sama kolmikko rakenteli hyviä sommitelmia seuraavan viiden minuutin sisään ja Villelle pelattiin hyviä pystypalloja, joista tiukin päätyi kyseenalaiseen mutta hyvin pelanneen Aki Lyyskin vastaantulotorjuntaan kuudentoista rajalla.

Pian tämän jälkeen JBK sai parikin ratkaisupaikkaa ylivoimahyökkäyksissä, joissa ote kuitenkin herpaantui ts. kantti ei kestänyt ja tekniikka petti . Hyvä niin!

Tuoreita jalkoja haettiin vielä ottelun lopussa – puolin ja toisin. Täydet vaihdot käytettiin.

Henri Myntti palkittiin kahdelle veikkaustähdellä ja joukkueen parhaana.

Tuloksellisesti oikeutettu lopputulos. Kummallekin ansaittu piste. Pelillisesti parannettavaa jäi ja sitä lähdetään hakemaan, kun viikon päästä kohdataan sarjan ensimmäisessä ”el clasicossa” GBK – ei enempää, ei vähempää!

 

ps. tiedotusosastolta täydet pisteet paljon puhutulle kilpikonnapuolustukselle - se piti, nolla taululla, kilpparimerkintä siitä!  ;)

 

Washyn pelisilmällä näpsyttelemistä kuvista joitain...klikkaa suuremmiksi.. 

Tilastot
JBK

0 - 0

(0-0)
12'VaroitusJokihaara Petteri
79'Vaihto ulosHedman Aaro
79'Vaihto sisäänKentala Jere
83'Vaihto ulosAho Dima
83'Vaihto sisäänHeiermann Harri
88'Vaihto ulosHuuhka Ville
88'Vaihto sisäänSeikkula Arttu
95'Veikkaustähdet **Myntti Henri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola