23
HUH
19.30
Akatemia, Regions cup

Rödsön Veikot - KPV   0 - 2

Santahaka tekonurmi

RöVe kaiveli palloja verkostaan

Akatemia jatkaa Piirinsarjojen joukkueille tarkoitetussa Regions cupissa. Toisen kierroksen ottelussa kaatui nelosen paikallisvastustaja Rödsön Veikot Emmanuel Angilon ja Jonathan Tynkkysen toisen jakson maaleilla. Akatemia ansaitsi jatkopaikkansa RöVen pudottua toisella jaksolla pelillisestikin kyydistä.

Peli alkoi akatemian osalta hyvin, mutta ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen alkoi pallo jostain syystä polttaa ja ehkäpä RöVen tiukalla prässillä oli myös osansa. Tuomas Hakala paukautti jo kolmannella minuutilla tolppaan, mutta muuten jakso meni pelillisesti RöVen nimiin.

Toisella jaksolla Röveltä alkoi liike loppua ja akatemia sai pelin selvästi haltuunsa. Avausmaali syntyi 66.minuutilla. Jouni Ahvenkoski taisteli hienosti pallon akatemialle oikealla sivustalla ja vapautti Lasse Känsälän keskellä. Lasse vielä jatkoi Immalle rangaistusalueen sisään. Tällä kertaa ei lähtenytkään kovaa ja korkealle, vaan nöyrästi sijoitus takatolpan juureen.

Toinen maali tuli 80.minuutilla. Tony Mäen vapaapotku yllätti RöVen puolustuksen ja Jonathan Tynkkynen pääsi pujahtamaan rangaistusalueen sisään. Parit kikkailut ja pallo takanurkkaan. Peli oli sillä ratkaistu. RöVeltä oli puhti pois ja akatemia painosti vielä lopunkin.

Akatemia oli liikkeellä nuorella joukkueella. Avauksessa oli viisi viime vuoden B-junioria, joista sitten täydennettiin muutamalla kokeneemmalla, edustuksessakin jo pelejä pelanneella pelaajalla kuten Harri Hujasella (21), Juho Paavolaisella (19), Tony Mäellä (23) ja Niklas Byskatalla (28). Nyt on alun jännitys saatu pois ja akatemian jalkapallokesä pääsee tasaiseen rytmiin. Nelosen sarja-avaus odottaa perjantaina 2.5, jolloin tekonurmelle saapuu Esse IK:n kakkosjoukkue.

klikkaa kuvasarjaa isommaksi....

Tilastot
Rödsön Veikot

0 - 2

(0-0)
66'MaaliAngilo Emmanuel
66'MaalisyöttöKänsälä Lasse
80'MaaliTynkkynen Jonatan
80'MaalisyöttöMäki Tony

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola