B-tytöt, B-tytöt SM-sarja

KPV - Merilappi United  0 - 2

Ykspihlajan urheilukenttä

Sarjakärki vei pisteet!

Lähtökohdat otteluun: tosi lämmin sää +27 astetta, mutta ei niin  lämmintä kuin edellisenä sunnuntaina.

1 puoliaika

Ensimmäisen puoliaika alku vierasjoukkueen hallintaa mm. ottelun 9 minuutilla käy pallo jo meidän tolpassa. Meidän ensimmäinen tilanne ottelun 12 minuutilla Ada Mannström saa pystysyötön, mutta ei aivan kerkeä palloon. Ottelun 16 minuutilla vierasjoukkkue siirtyy 0-1 vierasjohtoon maalintekijänä Julia Hannukivi. Ottelun 22 minuutilla eli juomatauolla joudumme tekemään jo ensimmäisen vaihdon Anni Kinnusen selkävaivojen takia. Juomatauon jälkeen olimme jonkin aikaa hallitsevampi osapuoli. Ensimmäisen puoliajan loppu taas vierasjoukkueen hallintaa mm. pallo käy toistamiseen meidän tolpassa ja maalivahtimme Sinna Koivisto tulee hyvin vastaan estäen vieraiden maalintekoyrityksen.

2 puoliaika

Meidän ottelun paras paikka syntyy ottelun 44 minuutilla, jolloin Keena Koskelan syöttö löytää vasemmalta puolelta Ada Mannströmin vapaana ja laukaus vähän takatolpasta ohi. Pari minuuttia tästä ja vastustaja laukoo rimaa hipoen yli. Ottelun 55 minuutilla keskelle aivan vapaaksi unohdettu vieraiden Emma Heikkilä pääsee vapaasti kääntyyn ja laukoo tarkan laukauksen aivan alanurkkaan 0-2 vierasjohdon. Loppupuoliaika tasaista pelailua ja viimeinen vartti meidän lievää hallintaa maalipaikkojen jäätyä vähiin. Kotijoukkueesta palkinnot pokkasivat Maija Hedman ja Sinna Koivisto. Vierailijoista palkittiin Pinja Spets.

Loppusanoina voidaan sanoa, että peli ratkesi muutamaan kotijoukkueen pieneen virheeseen. KPV:n b-tyttöjen pelit jatkuvat ensi sunnuntaina. Vastaan asettuu keskuskentällä klo 15.00 JyPk Jyväskylästä.

0 - 2

Merilappi United
(0-1)
22'Vaihto ulosKinnunen Anni
22'Vaihto sisäänSillanpää Janika
41'Vaihto ulosVälikangas Ella
41'Vaihto sisäänHuuhka Fanny
51'Vaihto ulosKoskela Keena
51'Vaihto sisäänRintala Sofia
68'Vaihto ulosLaakkonen Teija
68'Vaihto sisäänWestman Nathalie