B-tytöt, B-tytöt SM-sarja

KPV - Pallokissat  2 - 0

Ykspihlajan urheilukenttä

Sarjakärki nurin Pihlajassa!

Lähtökohdat otteluun: Ilman lämpötila +30 astetta pieni tuuli vilvoittaa, mutta olosuhteet Pihlajan Wembleyllä todella haastavat.

1 puoliaika

Ottelun ensimmäisellä minuutilla vastustaja laukoo niukasti meidän takatolpasta ohi. Heti seuraavasta hyökkäyksestä meillä loistava maalipaikka. Anni Kinnunen pääsee puolittain läpi, mutta se viimeinen siirto eteen oli liikaa ja vastustajan maalivahti pääsee väliin. Ottelun 7 minuutilla Emma Malkamäki etenee vasemmalta ja laukoo hivenen takatolpasta ohi. 14 minuutilla Ada Mannström nostaa Anni Kinnuselle, joka ei aivan kerkeä palloon maalivahdin napattua sen. 24 minuuttia Anni Kinnunen laukoo 16 kulmalta, ei tulosta. Ottelun 25 minuutilla vastustajalla paras maalipaikka koko ottelussa kulmapotkusta. Pallo pyörii meidän maaliviivalla, mutta se siivotaan väljemmille vesille. Pari minuuttia tästä vastustaja laukoo 20 metristä vähän yli. Loppupuoliaika tasaista kamppailua maalipaikkojen jäätyä vähiin.

2 puoliaika

Toinen puoliaika ehtii vanheta vain pari minuuttia kun Emma Malkamäki syöttää  Ada Mannströmmille viereen joka etenee vähän ja hieno laukaus n. 18 metristä vähän ulkona olleen maalivahdin yli ja olemme 1-0 johdossa. HIENOA! 45 minuuttia pelattu ja Sofia Rintala etenee oikealta kuudentoista sisään ja laukaus ylärimasta yli. Tämän jälkeen pelataan pitkä tovi ilman maalipaikkoja kunnes ottelun 69  minuutilla Ada Mannström syöttää keskelle hienon hyökkäyskuviomme päätteeksi johon Anni Kinnunen ei aivan kerkeä. 75 minuuttia pelattu ja oikea laitapakkimme Roosa Nyman nousee oikeata laitaa pitkin ja muutaman seinäsyötön päätteeksi syöttää päätyviivalta vitosen viivalle Anni Kinnuselle joka laukoo "Jutilamaisesti " läheltä ylös meille 2-0 voittonumerot. Todella hieno koulumaali. Toisesta puoliajasta voidaan sanoa että meidän 3-0 oli lähempänä kuin vastustajan kavennus. Kotijoukkueesta palkittiin Teija Laakkonen ja vierailijoista Sofia Haapakoski.

Loppusanoina voidaan sanoa, että KOKO JOUKKUEELTA TODELLA HIENO ESITYS. Todellakin aamulla sarjataulokkoa katsomalla tämänpäiväinen vastus Pallokissat oli sarjakärki ja me viimeisenä, mutta ei enää. Pelit tyttöjen osalta jatkuvat ensi sunnuntaina Ykspihlajassa tämän päiväisten ottelutulosten perusteella uutta  sarjakärkeä Merilappi Unitedia vastaan.

2 - 0

Pallokissat
(0-0)
41'Vaihto ulosHedman Maija
41'Vaihto sisäänRintala Sofia
42'MaaliMannström Ada
42'MaalisyöttöMalkamäki Emma
61'Vaihto ulosNyman Frida
61'Vaihto sisäänKoskela Keena
76'MaaliKinnunen Anni
76'MaalisyöttöNyman Roosa
80'Vaihto ulosKinnunen Anni
80'Vaihto sisäänVälikangas Ella