B-tytöt, B-tytöt SM-sarja

WJK/YJ - KPV   6 - 3

Warkaus keskuskenttä keinonurmi

1 puoliaika

Tietomme kotijoukkue WJK:stä olivat vähäisiä, mutta sen verran tiesimme , että kotijoukkueen Aino Kröger on vaarallinen pelaaja. Ottelu alkoi kannaltamme todella ikävävästi sillä ottelua oli pelattu vain 45 sekuntia ja pallo oli meidän verkossa. Maalintekijä tietenkin mainitsemamme pelaaja josta etukäteen varoitimme ottelupalaverissa. 6 min ja olemme jo 2-0 tappiolla ja päällimmäinen ajatus ottelusta, että tässäkö se oli. No ei sentään tytöt saa välittömästi vastustajan maalien jälkeen juonesta kiinni. Todella hyvän ensimmäisen puoliajan pelannut Roosa Nyman keskittää ottelun 9 minuutilla maalille ja Keena Koskela puskee meille 2-1 kavennuksen. Tästä 6 minuuttia ja osat vaihtuvat Keenan keskityksestä Roosa ohjaa maalin edestä tasoituksen. Tämän jälkeen tasaista vääntöä puolin toisin kunnes ottelun 30 minuutilla vastustaja saa vapaapotkun 20 metristä hivenen kyseenalaisesti ottelun tuomarilinjaan nähden. Ja kukas muukaan kuin kotijoukkueen Aino Kröger asettuu pallon taakse ja todella hieno laukaus yli muurin oikeaan etuylänurkkaan. 35 minuuttia ja meillä kulmuri jonka Keena Koskela antaa ja maalivahdin torjunnasta kimmonneen pallon Ada Mannström laukoo etunurkasta sisään jo ollaan jälleen tasoissa. Pari minuuttia ennen taukoa vastustaja siirtyy harmittavasti 4-3 taukojohtoon.

2 puoliaika

Toisella puoliajalla emme saaneet peliämme toimimaan oikein kunnolla missään vaiheessa. Pari puolittaista maalipaikka saimme aikaiseksi. Vastustaja teki pari maalia lisää ottelun 58 ja 67 minuutin kohdalla. No jos jotain posiitivista ottelusta haemme niin teimme kolma maalia, mutta päästetyt kuusi maalia ovat aivan liikaa. No nyt voimme harjoitella pari viikkoa ennen seuraavaa peliä

WJK/YJ

6 - 3

(4-3)
9'MaaliKoskela Keena
9'MaalisyöttöNyman Roosa
15'MaaliNyman Roosa
15'MaalisyöttöKoskela Keena
30'Vaihto ulosTorppa Sara
30'Vaihto sisäänHedman Maija
35'MaaliMannström Ada
36'VaroitusMalkamäki Emma
65'Vaihto ulosNyman Roosa
65'Vaihto sisäänNyman Frida
68'Vaihto ulosNurmi Nanna
68'Vaihto sisäänLöfström Aino
72'Vaihto ulosSillanpää Janika
72'Vaihto ulosMalkamäki Emma
72'Vaihto ulosKoskela Keena
72'Vaihto sisäänOjala Roosa
72'Vaihto sisäänWestman Nathalie
72'Vaihto sisäänRintala Sofia