B-tytöt, B-tytöt SM-sarja

KPV - SIKLU/YJ 1  0 - 1

Santahaka keinonurmi

Niukka 0-1 tappio SM-sarjan avauksessa

Alku ottelussa näytti siltä, että oisko tytöt jonkin verran jännittäneet uuden sarjan tuomia haasteita. Ensimmäiset 20 minuuttia olivat molemmilta joukkueilta hivenen hermostunutta peliä. Tosin jakson alussa Keena Koskelan antamasta kulmurista pääsi Veera Vääräkoski puskemaan hyvästä paikasta ilman tulosta. Ottelun 19 minuutilla Ada Mannström murtautuu hyvin puolustajasta läpi päästen laukomaankin jonka vastustajan maalivahti torjuu hyvin. Seuranneesta jatkotilanteesta pääsee Maija Hedman laukoon avopaikasta maalivahdista kimmonneesta pallosta ja mihin lie osunut puolustajaan ja pallo kimpoaa yli maalin.Jakson loppupuolella meillä vielä pari hyvää maalipaikkaa.

Ottelun toinen puoliaika alkaa kannaltamme synkästi. Toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla pallo menee puolustajamme jalkojen välistä vapaana olevalle hyökkääjälle joka laukoo vieraat 0-1 johtoon. Tämän jälkeen meillä vaikka kuinka paljon aikaa tulla tasoihin, mutta emme saa missään vaiheessa ensimmäisen puoli ajan lopun hyvää peliotetta aikaiseksi.

Sarjan avauspeli osoitti mikäli pystymme pelaamaan  kuin ekan puoliajan loppu ja hivenen paremmin viimeistellen tulemme saamaan pisteitä tässä sarjassa.

.

0 - 1

SIKLU/YJ 1
(0-0)
41'Vaihto ulosHedman Maija
41'Vaihto ulosHuuhka Fanny
41'Vaihto sisäänWestman Nathalie
41'Vaihto sisäänLöfström Aino
67'Vaihto ulosKoskela Keena
67'Vaihto sisäänNyman Roosa