19
HUH
16.00
Edustus, Harjoitusottelut

KPV - Kerho -07  1 - 0

Santahaan keinonurmi

Kärsivallisyys riitti voittoon

Ville Jylhä ja Miika Ritala nousivat Pääsiäislauantain avainpelaajiksi, kun KPV kukisti kauden kenraaliharjoituksessa Kerho-07:n. Jylhä teki ottelun ainoan maalin ja Ritala piti maalinsa puhtaana.

Ottelu pelattiin tuulisessa säässä, jossa kentän pitkittäissuuntaan puhaltanut kova tuuli toi edun myötätuuleen pelanneelle joukkueelle. Ottelun avausjaksolla peli oli selvästi Kerhon hallussa. KPV:lla ei maalipaikkoja ollut. Miika Ritala sen sijaan joutui venymään kolme kertaa hienoon torjuntaan. Pahin paikka oli 30.minuutilla, kun Elias Ahde pelattiin seinäsyötöllä läpi avausjakson toppariparina pelanneen Henri Myntin ja Ville Jylhän välistä. Ritala oli kuitenkin hereillä ja tuli nopeasti vastaan ja peittäen Ahteen laukauksen.

Toiselle jaksolla KPV teki muutoksia kokoonpanoonsa. Jere Kentala ja Harri Heiermann tulivat vaihtoon. Teemu Mäki ja Konsta Tastula sisään. Samalla Myntti nostettiin kärkeen, Dima Aho keskikentän keskeltä laitaan, Pennanen keskelle kärjen alle ja Teemu Mäki toppariksi.

KPV ottikin pelin hallinnan ja jakson maalipaikat nähtiin pääasiassa Kerhon päädyssä. Yhden hyvän paikan Kerho kuitenkin rakensi ja Miika Ritalakin pystyttiin ohittamaan. Henri Myntti oli kuitenkin vedetty erikoistilanteessa alas ja mies pelasti paalon maaliviivalta.

Ottelun ratkaisu syntyi 71.minuutilla, kun KPV pelasi pallon kulmapotkusta takatolpalle, jossa Ville Jylhä ohjasi pallon leveällä jalalla sisään. kerhon pelaaja sai pallon viivalta ulos, mutta niin katsojat kuin avustava erotuomarikin näkivät pallon käyneen sisällä. Niklas Kankkonen kävi vielä varmistamassa vihellyksen suunnan avustavalta ja pallo vietiin keskelle.

Kumpikin joukkue pelasi kärsivällisesti palloa liikuttaen ja pyrkien pitämään pelaajaryhmityksensä tiiviinä. Avausjaksolla Kerho näytti selvästi liukkaammalta liikkeissään ja hallitsi palloa. Toisella jaksolla KPV pääsi irti Kerhon prässistä ja sai pelattua palloa paremmin vieraiden päätyyn.

KPV: Ritala, Räisälä, Jylhä, Myntti, Jokihaara ( De Jong) - Palosaari, Heiermann (Tastula), Aho - Pennanen (Laitinen), Huuhka, Kentala (Mäki)

Tilastot

1 - 0

Kerho -07
(0-0)
71'MaaliJylhä Ville
71'MaalisyöttöAho Dima

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola