KPV 4-2-3-1

Myllymäki - Heirmann, Myntti, Koskimaa, Rauhala - Poutiainen, Byskata - Nissinen, Yaroshenko, Hasanzada - Multanen

PKKU 4-4-2

Maalit:

4 min Multanen (Nissinen) 0-1

26 min PKKU Saari 1-1

28 min Multanen (Nissinen) 1-2

45 min Hasanzada (Multanen)

50 min Myntti (Byskata)

63 min Myntti (Multanen)

Vaihdot: 65 min Hasanzada-> Ågren, 72 min Nissinen -> Mäki, 85 min Poutiainen-> Kääntä.

Ottelun alkoi KPV:n liikuttaessa palloa ja PKKU:n prässätessä kovaa, ajoittain jopa 5 pelaajalla.

Vihreä sai vapauttavan johtomaalin jo ottelun alkuminuuteilla. Pallonriisto keskialueella, josta nopea kääntö Yaroshenkolta Nissiselle pakin selustaan. Nissinen toimitti pallon taka-alueelle, mistä Multanen siirsi pallon pällään verkon perukoille.

Maalin jälkeen peli tasoittui ja molemmille tuli muutamia pallonmenetyksiä, joista ei kuitenkaan vaarallisempaa syntynyt.

26.minuutilla isäntien tasoitus syntyi juurikin pallonmenetyksestä keskialueella. PKKU:n prässi pakotti KPV:n pallonmenetykseen puolessa kentässä ja tämä avasi kotijoukkueelle 3v2 tilanteen. Pallo toppariparin selustaan josta Saari pääsi paitsion rajamailta nokikkain Myllymäen kanssa. Pallo varmasti takatolpan juureen ja tulostaululle 1-1.

Kauaa ei vierasjoukkue tasalukemissa viihtynyt vaan nappasi johtoaseman vain pari minuuttia myöhemmin, ja jälleen nopean suunnanmuutoksen seurauksena. Byskata voitti pallon, ja jatkoi nopeasti eteenpäin Nissiselle, joka käytti palloa Yarosenkolla ennen toista nappikeskitystä Multaselle. Kova matala keskitys linjan ja maalivahdin väliin, josta Multanen ohjasi pallon puolustajan jalankautta maaliin.

Johtoasemassa KPV sai pelin kontrolliin ja Vihreille aukesikin puolenkymmentä puolittaista maalipaikkaa ennen kuin oli aika Vihreiden kolmannelle maalille. Koskimaalta tarkka nosto Multasen päähän, josta ”Kibe” suisti Hasanzadan läpiajoon. Aramilta kylmänviileä nosto maalivahdin yli ja tulostaululle numeroiksi juuri ennen taukoa 1-3.

Toisella puoliajalla KPV jatkoi siitä, mihin ensimmäisellä jaksolla lopetti pitäen ottelun kontrollissaan ja painaen jatkuvasti painopisteen kotijoukkueen kenttäpäätyyn. 50 minuuttia oli kellossa ja Yarosenko ampui vaparia 25 metristä. Pallo muurin yli mutta maalivahdin torjunnan seurauksena pallo kulmalipulle. Seuranneen kulmapotkun Byskata toimitti suoraan tänään nauha kädessä pelanneen Myntin päähän eikä Henkka erehtynyt vaan puski kauden ensimmäisen maalinsa.

Vajaan tunnin kohdalla kotijoukkue hätyytteli puoliajan ainoan kerran Vihreiden maalia, kun KPV rikkeen seurauksena kotijoukkueelle tuomittiin vapaapotku 30 metristä. Pallon taakse kotijoukkueen Milo Jung, joka ampui pallon viuhuen Myllymäen vartioiman maalin tolppaan.

Ottelun 63 minuutilla KPV niittasi loppulukemat ja toistamiseen kulmapotkun seurauksena. Byskatalta hyvä pallo taka-aluelle, josta Multanen käänsi päällään pelivälineen takaisin maalinedustalle ja jatkopallossa ensimmäisenä Myntti siirtäen päivän toisella maalillaan vieraat jo 1-5 johtoon.

Viimeinen puolituntia oli enemmän tai vähemmän pelailua, vierasjoukueen hakiessa vielä muutamaa lisäosumaa. Paikkoja aukesi niin Multaselle, Heiermanille, Poutiaiselle kuin Byskatallekin.

Loppulukemat kirjattiin siis 1-5 ja KPV nappasi ensimmäisen täyden pistepotin Suomen Cupin lohkovaiheessa.

Pelit jatkuvat pe 9.3., kun Kipparihalliin saapuu aina niin tervetullut naapuri FF Jaro.

PKKU

1 - 5

(1-3)
3'MaaliMultanen Kalle
45'MaaliHasanzada Aram
50'MaaliMyntti Henri
62'MaaliMyntti Henri