19
TAM
19.00
Edustus, Respect Suomen Cup 2017

KPV - TPV  0 - 0

Kippari Hall, Kokkola

Kauden avauksesta maaliton tasapeli, KPV-TPV 0-0

Otteluraportti KPV-TPV, Suomen Cup lohkovaihe 19.1.2018

Maalittomaan jäätiin

KPV: Lelo - Mäki, Kääntä, Koskimaa, Rauhala - Josimov, Ågren - Nissinen, Saviranta, Huuhka - Multanen

Yleisöä: 310

Pallo-Veikot tasasivat pisteet keskinäisessä ottelussaan Suomen Cupin lohkovaiheen avauksessa.

Tamperelaisjoukkueen pelaaminen oli hitusen verran valmiimpaa kuin Vihreäpaitaisen kokkolalaiskaimansa, joka pelasi siis kauden ensimmäisen ottelunsa.

Ottelu itsessään ei suurten klassikoiden joukkoon noussut. Sarjatasoa ylempänä pelaava KPV oli kuskinpaikalla suurimman osan ottelua, mutta aivan huippupaikkoja ei kumpikaan saanut luotua.

Ottelun viimeisellä 10 minuutilla kotijoukkue painosti vahvasti ja muutaman erikoistilanteen myötä pallo saatiin jo kalkkiviivoille, mutta TPV puolustus piti ottelun maalittomana.

Jobinpostia tuli avausjaksolla, kun Milos Josimov joutui tulemaan vaihtoon loukkaantumisen myötä. Keskustaan siirtynyt Ville Huuhka paikkasi serbialaisen tontilla hyvin.

Vihreän joukoista edukseen esiintyivät kapteenina toiminut toppari Ville Koskimaa, vasemmalla laidalla pirteästi hyökännyt Joonas Nissinen sekä keskustassa pelanneet Huuhka ja nuori Oskari Saviranta.

TPV:n pelaajistosta parhaiten esillä olivat hyökkäyspään Waltteri Riihimäki ja Eetu Räisänen.

-”Jep, kausi avattu vauhdikkaasti. Nuoret pojat esiintyivät railakkaasti ja rohkeasti. Välillä oli näkyvillä jo kiitettävää pelirohkeuttakin. Sitä vaan lisää ja uskallusta pelata tiukempiinkin väleihin niin hyvä tulee”, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen jakoi kiitosta suojateilleen.

-”TPV oli odotetun hankala vastus. Näki, että heillä oli muutama tapahtuma enemmän kuin neillä tuolla joukkueella. Oli hienoa kohdata TPV taas pitkästä aikaa. Odotin Jussi Kemmon vielä hyppäävän kehiin viimeiselle kympille...”, Korhonen virnuili.

KPV:n kausi jatkuu 2.2., jolloin Kipparihalliin saapuu liigajoukkue SJK!


Tilastot

0 - 0

TPV
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola