14
KES
18.30
Edustus, Ykkönen

GrIFK - KPV   1 - 3

Kauniainen Keskuskenttä TN

Takaisin voiton makuun, GrIFK-KPV 1-3

Otteluraportti GrIFK-KPV, 14.6.2017

Vierasvoitto maistui

KPV avaus:

Myllymäki- Josimov, Myntti, Shevchenko, Rauhala- Ågren, Mravec- Hohenthal, Tshibasu, Savic- Sirbiladze.

KPV haki tärkeät kolme pistettä Kauniaisista, kun se kaatoin GrIFK:n maalein 1-3.

Vihreän ykkösnimenä hääri Washilly Tshibasu, joka pohjusti maaleista kaksi ja puski itse komeasti Pallo-Veikkojen toisen osuman.

Ottelun alussa tekeminen oli vähän hakusessa molemmilla joukkueilla. KPV oli lievissä vaikeuksissa isäntien aktiivisen liikkumisen kanssa, mutta reilun vartin ja 0-1 johtomaalin jälkeen ote siirtyi yhä selvemmin valkoisissa paidoissa pelanneelle vierailijalle.

Avausmaalin ampui keskikenttämies Michal Mravec, joka sai pallon rangaistusalueen ulkopuolella ja slovakki sijoitti pallon kovaa ja varmasti alakulmaan.

Maaliin erinomaisen esityön teki Tshibasu, joka niputti useammankin Granipelaajan boksissa ja tarjoili vetopaikan Michalle.

Pelikellossa tuolloin 12 minuuttia.

Myös ottelun toinen maali oli tyylikäs. 35.minuutilla pirteästi esiintynyt Sasa Savic peippasi päätyrajan tuntumassa ja pääsi nostamaan tarkan keskityksen maalille.

Washi voitti pääpallon väkevästi ja puski yläriman kautta Vihreän 2-0 johtoon.

Mutta vain minuutti maalista ja toppari Henri Myntti joutui kaatamaan läpi karanneen IFK pelaajan ja sai suoran punaisen kortin. Näin kapteeni ulos kentältä ja Mynä on harmillisesti pelikiellossa myös molemmissa tulevissa kotiotteluissa.

Vaikka KPV joutui alivoimalle, ei Grani päässyt kunnolla haastamaan vierailijaa. Tunnin kohdalla pelaajamäärät kentällä tasottuivat, kun vaihdosta sisään tullut Daniel Stevens tuhri itselleen toisen varoituksen ja joutui myös suihkun puolelle.

Lopullisen niitin ottelulle löi Savic, joka iski nopean vastahyökkäyksen päätteeksi vieraat jo 3-0 johtoon. Esityön osumaan tekivät Tshibasu sekä hyvin tilanteen Vihreälle kääntänyt Irakli Sirbiladze.

10 minuuttia ennen loppua Samuel Langhoff kavensi vielä 1-3 lukemiin kulmapotkusta, mutta tämän lähemmäksi isännät eivät enää Pallo-Veikkoja päässeet vaan KPV nappasi täyden pistepotin 1-3 vierasvoitolla.

Haka tappion jälkeen pisteet maistuivat Vihreän leirissä.

-"Tärkeä voitto! Oltiin eka kymppi pikkuisen vaiheessa, mutta Michan maali vapautti peliä. 2-0:ssa tehtiin peli itselle vähän vaikeaksi punaisen kortin myötä, mutta vajaalla pelatessa joukkue näytti yhtenäisyyttä ja pidettiin vastustaja hyvin kurissa", niputti Vihreän valmennuksesta Niko Kalliokoski.

-"Tänään pystyttiin olemaan myös ylöspäin vaarallisia vajaallakin, kun etenkin Sibo ja Washi pistivät vastustajan useasti alakynteen.

Tänään mentiin jo ajoittain hyvin eteenpäin ja sitä aktiivisuutta tarvitaan vielä lisää tulevissa peleissä", Kalliokoski jatkaa.

Ottelutahti on tiivis ja kolmas ottelu viikon sisään on edessä jo lauantaina.

-"Seuraava peli tulee taas nopeasti, joten palautuminen käyntiin ja huomenna aloitetaan valmistautuminen lauantain OPS-peliin. Siihen peliin saadan armeijasta reserviin vapautuva Elmer Kääntä ja mahdollisesti Harri Heiermann, joten valinnanvaraa on onneksi otteluruuhkan keskellä" tyytyväinen Kalliokoski päättää.

KPV siis takaisin voittojen tielle ja seuraavaksi mitellään kaksi kotiottelua. Ensin tulevana lauantaina vieraaksi saapuu alkukauden yllättäjä OPS ja ensi viikon torstaina on vastassa rakas naapuri Jaro kauden ensimmäisessä RantaDerbyssä!

Tilastot
GrIFK

1 - 3

(0-2)
35'MaaliTshibasu Washilly
78'MaaliSavic Sasa

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

KPV:n Juniorit Ry


KPV Klubi

Antti Chydeniuksenkatu 71

67100 Kokkola